Dianatal géllel kapcsolatos tapasztalatok?
A 7. válaszolónak:
Azért nem így szül mindenki, mert a gél használatát a TB nem finanszírozza, így nem kaphatod meg alapból és ingyen. (Ez Magyarország...) Gondolom éppen ezért nem is valószínű, hogy tartanak a szülészeten, hogy talán valaki kéri az utolsó pillanatban. Ezt előre kell megbeszélni az orvosoddal vagy a szülésznőddel, hogy mi a véleményük róla. Neked kell rákérdezi, alapból nemigen szokták mondani, csak ritkán. Ha a gél mellett döntesz, akkor neked kell beszerezned személyesen.
Elég régi a kérdés,az én tapasztalataim viszont újak ezzel a géllel kapcsolatban amit úgy érzem jobb megosztani azokkal akik a jövőben hasznalni kívanjak a Dianatalt vagy vélemények alapján szeretnének dönteni.
Szóval! Dianatal! Isten ments! Nagyon bánom,hogy megvettük,semmit nem használt inkabb csak ártottam magamnak vele.Egy okkal több volt a Dianatalnak koszonhetően,hogy a szülésznő gyakrabban felnyúlt és kenegette,masszírozta be a hüvelybe amikor a kínok kínját éltem át a vajúdás alatt és minden fájt.Nem vicc,tényleg brutális volt a fajdalom amit at kellett elni...A szülést végül 5,6 orvos vezette le és kinyomták belőlem a kisfiamat. Életem egyik legborzasztóbb és legszebb napja volt ez. Utalom a Dianatalt,aki kitalálta kenje a hajára!!! Pénzkidobás és nagy ostobaság,ez a Dianatal gél,senkinek nem ajánlom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!