Dianatal géllel kapcsolatos tapasztalatok?
Szia!
Nekem is ugyanezt mondta az orvosom, mint az előttem szólónak.
Amúgy ha megnézed az összetevőit, szinte semmi nincs benne, egy sima vízbázisú, steril gél, azért a 39.900 Ft ( ennyi az ára ) kicsit sok!!!
Az ára tényleg nem kevés, de most nem is ez a fő kérdésem.
Használ szerintetek ? Tényleg csökken a vajúdás?
Mert ha igen akkor bármennyit megér. Pláne ha könnyebben
csúszik ki a babó és nem szakít szét mindent :(
Akkor én most cáfolom az előttem szólokat
Decemberben szültem az első babámat Dianatal géllel. Ekkor a SOTE II-n tesztelték még, ezért én ingyen kaptam, egyébként 30.000.-
1 óra alatt megszültem a kisfiamat, egyetlen felszíni varratom lett, ami szinte egyből begyógyult.
Azért mert nincs benne "semmi", nem azt jelenti h nem használ.
Szerintem nagyon hasznos, ha kellene én fizetnék érte újból!
A Dianatallal szült nők 75 % nál csökkent a vajúdás ideje és 85 % nál a szülés ideje 120 percel rövidült!
utolsó vagyok
én fekvő kitolási helyzetben szültem
off
És ezt külön pénzért kérheti egy kismama szülés közben?
Miért kell érte fizetni, miért nem így szül mindenki alapból?
Vagy szülésznő ajánlja, vagy egyáltalán hogy kerül szóba ennek a gélnek a használata?
BOcsánat a kérdésekért, nekem 2kicsim van, még egyet szeretnék. Szülnék ezzel, ha ilyen jók a tapasztalatok, csak hogy működik ez? Mármint kérhetem, vagy nekem kell megvenni? Mekkora ez a tubus? CSak egy szülésre elég? :)
Bocs, hogy nem a kérdésedre válaszoltam.
Utolsó előtti vagyok
Ezt te is megveheted, a google-ban megtalálod, hol
Ez csak egy szülésre elég, a szülés 3 meghatározott szakaszában a szülésznő vagy az orvos fecskendezi a hüvelybe.
és még annyi: www.dianatal.hu
itt olvashatsz róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!