Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dianatal géllel kapcsolatos...

Dianatal géllel kapcsolatos tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Használta már valaki? Tapasztalat?

[link]

2011. máj. 16. 14:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nekem szülésznő mondta, hogy totál felesleges, mert valami 35.000 Ft, és dettó ugyanaz, mint a szülészeti paraffinolaj...:S Az meg jó olcsó..., mert ingyen van... A hatása teljesen ugyanaz! Fogadj szülésznőt, és beszéld meg vele, hogy biztosítson számodra ilyen olajat a szülőszobára!
2011. máj. 16. 15:07
 2/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ugyanezt mondta az orvosom, mint az előttem szólónak.

Amúgy ha megnézed az összetevőit, szinte semmi nincs benne, egy sima vízbázisú, steril gél, azért a 39.900 Ft ( ennyi az ára ) kicsit sok!!!

2011. máj. 16. 15:10
 3/15 A kérdező kommentje:

Az ára tényleg nem kevés, de most nem is ez a fő kérdésem.

Használ szerintetek ? Tényleg csökken a vajúdás?

Mert ha igen akkor bármennyit megér. Pláne ha könnyebben

csúszik ki a babó és nem szakít szét mindent :(

2011. máj. 16. 15:15
 4/15 anonim ***** válasza:
Az orvosom szerint hasznos, de csak a megfelelő (nem fekvő) kitolási pózzal kombinálva fejt ki igazán jó hatást. Augusztus elején tudok majd beszámolni az élményről ;)
2011. máj. 16. 16:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én most cáfolom az előttem szólokat

Decemberben szültem az első babámat Dianatal géllel. Ekkor a SOTE II-n tesztelték még, ezért én ingyen kaptam, egyébként 30.000.-

1 óra alatt megszültem a kisfiamat, egyetlen felszíni varratom lett, ami szinte egyből begyógyult.

Azért mert nincs benne "semmi", nem azt jelenti h nem használ.

Szerintem nagyon hasznos, ha kellene én fizetnék érte újból!

A Dianatallal szült nők 75 % nál csökkent a vajúdás ideje és 85 % nál a szülés ideje 120 percel rövidült!

2011. máj. 16. 16:34
 6/15 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

én fekvő kitolási helyzetben szültem

2011. máj. 16. 16:35
 7/15 anonim ***** válasza:

off

És ezt külön pénzért kérheti egy kismama szülés közben?

Miért kell érte fizetni, miért nem így szül mindenki alapból?

Vagy szülésznő ajánlja, vagy egyáltalán hogy kerül szóba ennek a gélnek a használata?

BOcsánat a kérdésekért, nekem 2kicsim van, még egyet szeretnék. Szülnék ezzel, ha ilyen jók a tapasztalatok, csak hogy működik ez? Mármint kérhetem, vagy nekem kell megvenni? Mekkora ez a tubus? CSak egy szülésre elég? :)

Bocs, hogy nem a kérdésedre válaszoltam.

2011. máj. 16. 17:03
 8/15 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok

Ezt te is megveheted, a google-ban megtalálod, hol

Ez csak egy szülésre elég, a szülés 3 meghatározott szakaszában a szülésznő vagy az orvos fecskendezi a hüvelybe.

2011. máj. 16. 17:06
 9/15 anonim ***** válasza:

és még annyi: www.dianatal.hu

itt olvashatsz róla

2011. máj. 16. 17:07
 10/15 anonim válasza:
Szia! Én is csak pozitívat tudok írni. Én a második babánál használtam. Az első 3 kilós 7 éve született 18 óra vajúdás után,gátmetszéssel,repedéssel, pedig csak 23 éves voltam és elég fitt. A második 4,5 kilóval 2 óra alatt, gátmetszés és egyetlen öltés nélkül. Ráadásul már másnap szinte nem is érzetem azt, hogy szültem, nem volt az az égő bedagadt érzés az altájon, mint az előző szülésnél még egy hét múlva is. A dokim ismerte már a gélt, nekem ő ajánlotta. Én egy percig sem bántam a 29.990 Ft-ot (Brendon).
2011. máj. 16. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!