Málna levél teával kapcsolatos tapasztalatok? Kinek segített és kinek nem?
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 17:14
1/13 anonim válasza:
Én ittam a 37. héttől hogy attól-e vagy sem könnyű gyors szülésem volt
2/13 anonim válasza:
Én 38+2 vagyok, 3 napja iszom, ma elment a nyákdugom. 3111 vagyok.
3/13 A kérdező kommentje:
37. hétben járok, 3 napja iszom reggel - este és nagyon kíváncsi vagyok mi a véleményetek. Van e értelme inni, mik a tapasztalatok!
2010. júl. 9. 18:04
4/13 anonim válasza:
Én 36. héttől ittam nem tudom ,hogy attól-e de gyorsan és viszonylag könnyen ment a szülés bár én még szedtem hozzá a homeopátiás bogyókat is amiket a szülésznőm javasolt.
5/13 anonim válasza:
36 héttől ittam + homeos bogyók szülésznő javaslatára.
magzatvíz elfolyás hirtelen 2 perces fájássokktól 1,5 óra múlva a kezembe volt.
Ártani nem ártasz vele!
6/13 anonim válasza:
én is ittam a 37.héttől(2x3dl) és 2óra alatt megszületett a kislányom.szerintem sem ártasz vele...
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi!És vajon homeos bogyók nélkül is elég hatásos?
2010. júl. 11. 15:15
8/13 anonim válasza:
Én ittam és könnyen tágultam.Csak a jó ég sem tudja senkinél bebizonyítani, hogy attól, vagy amúgy is könnyen ment volna:)de azért idd szerintem...
9/13 anonim válasza:
én ittam és nem ment a tágulás. 20 óra után kaptam oxitocint, az beindította....3/4 óra alatt kint volt a babám, de azt a 3/4 órát nem kívánom senkinek.
10/13 anonim válasza:
a barátnöm még a szülöszobán is ette a homeos bogyokat, de nem tágult semmit, nagyon sokat szenvedett, nem itta a teát viszonrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!