Hanyadik hettol kezditek el a malna level tea ivasat? Tapasztalatok? Milyen az ize?
Én a 35 héttől ittam napi 2 csészével. Hihetetlen gyorsan és könnyen tágultam ( nem úgy mint az első szülésemnél )4 órát vajudtam összesen, és gyorsan is gyógyultam.
Átlagos gyógynövényteaíze van, én nem is ízesítettem.
Szia!
Én a 36. héttől 2 csészével, a 38.tól napi 1 literrel iszom. Mézet teszek bele, és kifejezetten jó íze van így szerintem. Még a párommal is megkóstóltattam és neki is ízlett :) Csak arra figyelj hogy fémmel ne nagyon érintkezzen mert veszíthet a hatásából. Én textilszűrővel (teaházakban kapni) csinálom és műanyagkanállal keverem fel.
Szerintem embre válogatja, valaki esküszik rá, valakire nem hat. Az íze nem olyan vészes, nem is finom, de iható. Rám semmi hatással nem volt, nem tágultam egyáltalán, császározni kellett...(nem csak ezért, elsősorban, de ezt is mondta a doki)
3 hós kislány anyucija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!