9 hetes vagyok, tegnap volt egy kis vérzésem, elmentem az orvoshoz és szerencsére nem lett semmi baj. Előfordult már ilyen másnál is? Remélem nem lesz semmi baj.
Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 13:40
1/3 anonim válasza:
Szia!Velem ugyanez törtent agynyugalom es magnesium volt a megoldas!Remelem nem lesz nalad sem semmi baj!16 hetes kismami
2/3 anonim válasza:
Az első babámmal 10 hetesen kórházban feküdtem vérzéssel, nem tapadt meg rendesen a méhlepény. Kb a 20. hétre lett rendbe, addig még 2-szer véreztem. Szerencsére egészséges kisbabám született!
Most 15 hetesen véreztem, viszont most az orvos nem látott rá semmi okot. Rutascorbint adott rá.
Nyugi! Sok pihenés, és reméljük minden rendben lesz!
Boldog babavárást!
3/3 anonim válasza:
Szia
Nekem volt egy vetélésem majd a következő terhességnél utrogestant írt fel a doki 8.hétnél volt egy kis vérzésem a gyógyszer ellenére de szerencsére már a 35. hétnél vagyunk :)
Ne aggódj és pihenj sokat !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!