Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyek azok a kellemetlensegek...

Melyek azok a kellemetlensegek amelyek egy terhessegel jarnak?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 08:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is csak a saját nevemben beszélek...nekem keményebb az egész, mint azt az elején gondoltam, pedig nem vagyok az a nyafogós lány...bár gondolom közrejátszott az is, hogy a terhességem egy óriási hólyaggyulladással kezdődött (a véres vizelet számomra szó szerint vér volt /elnézést ezt másképp nem tudtam megfogalmazni/) majd elkaptam egy jó kis gombás fertőzést...az első trimeszteri 0/24 órás rosszullétről nem is beszélek inkább...sosem hánytam, bár bárcsak hánytam volna, szörnyű volt:)

A legjobb most jön, HPV kondylomát diagnosztizáltak a második trimeszterben, és a múlt héten volt egy lézeres műtétem belül mindenhol, annak érdekében, hogy eltávolítsák a szemölcsöket és ne legyen császár a vége...de ez 50% mostantól...itt tartok most...hátfájás, állandó hajnali ébredés (fekve nehezen kapok levegőt sokszor) már csak a velejáró...mert mindezek ellenére próbálom élvezni ezt az állapotot..és más szempontból szerencsés vagyok...a baba már 2 kiló...rajtam összesen 4 kiló plusz van, nem vizesedem, nem híztam...a baba tökéletes egészséges, és ez a lényeg:)

2011. máj. 11. 12:10
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
Az elején az állandó hányinger szédülés mellfeszülés fáradékonyság nyűgösség volt jellemző, a közepén vagyis a 14-15 héttől semmi bajom sem volt most 28 hetesen is egész jól vagyok csak a nyomrom ég állandóan és sűrűbben kell pisilnem. Persze egyik negatív tünetet sem bánom mert tudom hogy maximálisan megéri, amikor meglátom az uh-n vagy érzem a mozgását egyszeriben elfelejtek minden rosszul létett, a fiam mindent megér.
2011. máj. 11. 12:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Aranyér. NEM kell vele proktológushoz menni, varázsdió krém, vagy vadgesztenye krém, esetleg körömvirág krém, valamint Reparon kúp.
2011. máj. 13. 21:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Az első 12 hétben fáradékony voltam, pár dologtól undorodtam, hangulat változásaim voltak, szédültem...

Utána, mintha elvágták volna, teljesen jól vagyok.

Most 34 hetes terhes vagyok, kicsit nehezebben veszem a levegőt ha lépcsőzök vagy emelkedőn megyek. Délutánra néha elfáradok, meg jobban kifáraszt a házimunka. Néha le kell ülnöm kicsit pihenni. Meg estére szokott kicsit fájni a hátam. Szóval nem vészes a dolog.

2011. máj. 13. 21:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem a fáradékonyságon kívül hálistennek az égvilágon semmi bajom nem volt egyik várandósságomnál sem

/tudom, hogy mázlis vagyok, ne utáljatok érte :-) /

Mondjuk a legvégén már én is vallottam, hogy immár valóban terhes vagyok és nem csak várandós mint eddig, mert rossz volt a fekvés (napi 1- óránál többet nem tudtam aludni eléghuzamos ideig) és nehéz volt ellátni a nagyobbat.

De ennyi. Nem vizesedtem, nem híztam, nem hánytam, nem voltam válogatós, nem undorodtam szagoktól és hangulatingadozást sem figyeltem meg magamon /férjem úgy fogalmazott, hogy nem voltam zizibb, mint egyébként.../

2011. máj. 13. 22:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Allva is el tudtam volna aludni, iszonyu farkasehseg ejjel es nappal is, folyton, vagy 4 honapig hanyinger a nap 24 orajaban, olyan erzelmi latymatagsag, hogy mindenen bognel, haskemenyedes es borzalmas legszomjak a vegen, mehszalagfeszules, itt es ott is faj, nekem 3x volt verzesem is, veszelyeztetettseg..
2011. máj. 14. 00:26
 17/17 anonim ***** válasza:

A hatodiktól a 12. hétig volt kicsit hányingerem. Utána a 35. hétig semmi komoly, csak apróbb "ez vajon mi?" hasszurkák, plusz ha baba rugdosott nekem hasmenésem lett, pedig mindenki székrekedéssel ijesztgetett.

Aztán hirtelen vizesedtem és mindenhol viszkettem, mert csökkent a májmûködésem - 2 hét kórház és programozott császár lett a vége. Császár után meg trombózis és 2 hét intenzívosztály. Úgyhogy ennyi lett a felhôtlenül és bátran készülök a nagyon várt babám megszületésére terveimbôl...

De a babámmal nagyon elégedett vagyok :)

2011. máj. 14. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!