Mennyibe kerül az utrogestan hüvelykapszula? Vannak
velejáró kellemetlenségek? Gondolok itt olyanokra hogy
feloldódik és visszafolyik stb? Reggel-este kell egyet
használnom.
Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 08:35
1/9 anonim válasza:
1660 Ft egy 30 szemes doboz. Akkora, mint egy nagyobb borsó, így nem sok folyik vissza. Tisztasági betéttel abszolút átvészelhető a reggeli kúp is.
2009. jan. 28. 08:49
2/9 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval.Ne rögtön kelj fel, várj úgy 15 percet akkor jobb lesz.Nem folyik vissza csak egy ici-pici:))Ami kell az úgy is felszívódik:)
Hát sajnos volt már egy vetélésem szeptemberben és most ujra babát várok. Most vagyok 8 hetes ,minden rendben van de kérdeztem a dokit hogy egy kis gyógyszeres rásegités nem kell e ilyenkor. Azt mondta nincs semmi gond de ha ez megnyugtat akkor ezt a kapszulát pár hétig reggel este egyet használjak.
2009. jan. 29. 07:33
6/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem egy barátnőm használta, mert barnázott, ő azt mondta, hogy nem folyik ki.
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de mennyi idősen vetéltél el és mennyit vártál akkor a teherbeeséssel, csak 2 menstruációt? (nekem 4 hónapot mondott a doki, missed ab után, de én nem akarom kivárni.)
2009. jan. 29. 10:33
7/9 A kérdező kommentje:
Szia! A 11 hetes uh-n vették észre hogy már nincs szivhang de azt mondta a doki hogy már olyan 9 hetesen elhalhatott. Nekem azt mondta 2-3 mensit várjak. 2 megjött a 3.-ik már nem és most vagyok 8 hetes. Nagyon félek most még de azzal biztatott hogy szép terhesség nem lesz baj. Mondjuk most szedem a kismamavitamint,folsavat.c vitamint,magne b6-ot,és még ugye irta ezt a kúpot. Ja és iszom a palástfű teát. Műtét után pedig ittam a cickafarkot is. Amikor először m,egnézett aztmondta hogy nagyon szépen rendben van a méhem és a petefészkeim is. Én ezt a teák javára is irtam:-) Szerintem semmi baj nem lesz ha nem 4 hónapot vársz,nekem aztmondta ha nem regenerálódott volna még a szervezetem akkor ugysem estem volna most még teherbe.
2009. jan. 29. 13:44
8/9 anonim válasza:
Szia!
Én a 10.33-as vagyok, nagyon örülök, hogy megint babás vagy!
Azt még leírnád nekem, hogy hogyan szeded a vitaminokat pontosan és pl folsavból mennyit?
A teákon én is gondolkodtam, csak nem tudom azt is, hogyan kell.
Holnap megyek missed ab.-ra,nekem 12. hetesen derült ki, üres petezsák volt és már jövő héten elkezdeném a teázást csak nem tudom, hogy kell.
Leírnád? És bocs, hogy itt kérdezek.
2009. jan. 29. 14:53
9/9 A kérdező kommentje:
Szia! Jajj nagyon sajnállak és kitartást és sok erőt kivánok neked! Szóval én a műtét után csak a cickafark teát ittam az első mensiig ami nekem 30 nap mulva jött. Ezt a teát tudtam venni filteresben ugyhogy naponta egy filtert beáztattam egy fél literes bögrében és azt iszogattam. Aztán amikor megjött az első mensim akkor csak pé-ig ittam a cickafarkot és pé-től a köv. mensiig pedig a palástfüvet. Azt fű formájában tudtam megvenni ugyhogy abbol egy jó teáskanálnyival forráztam le egy bögrében. Ekkor már elkezdtem szedni az Eurovit kismamavitamint (az is nagyon jó,mert én az elevittől hiztam,és ez a 60 db csak 2500 ft)meg napi egy c vitamint,napi egy folsavat.Amikor nem jött meg a mensim akkor már csak a palástfű teát ittam ezt lehet a 12.-ik hétig,viszont akkor már cickafarkot nem szabad mert az vérbőséget okozhat. Én ugy érzem nekem ezek segitettek a testem lelkem regenerálódásában egyaránt. Most annyival bővült a dolog hogy napi kettő magne b6-ot és napi kettő utrogestant szedek még. De nagyon jól érzem magam amugy,de természetesen bennem van a félelem. Kivánom hogy mielőbb sikerüljön neked is,bizz magadban és abban hogy minden sikerülni fog. Ha van még kérdésed irj nyugodtan akár itt akár priviben. Szoritok neked légy erős!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!