Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyibe kerül az utrogestan...

Mennyibe kerül az utrogestan hüvelykapszula? Vannak velejáró kellemetlenségek? Gondolok itt olyanokra hogy feloldódik és visszafolyik stb? Reggel-este kell egyet használnom.

Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 08:35
 1/9 anonim ***** válasza:
1660 Ft egy 30 szemes doboz. Akkora, mint egy nagyobb borsó, így nem sok folyik vissza. Tisztasági betéttel abszolút átvészelhető a reggeli kúp is.
2009. jan. 28. 08:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval.Ne rögtön kelj fel, várj úgy 15 percet akkor jobb lesz.Nem folyik vissza csak egy ici-pici:))Ami kell az úgy is felszívódik:)

17 hetes

2009. jan. 28. 08:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyosak vagytok! Boldog babavárást Nektek!
2009. jan. 28. 09:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Mire kaptad?
2009. jan. 28. 15:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát sajnos volt már egy vetélésem szeptemberben és most ujra babát várok. Most vagyok 8 hetes ,minden rendben van de kérdeztem a dokit hogy egy kis gyógyszeres rásegités nem kell e ilyenkor. Azt mondta nincs semmi gond de ha ez megnyugtat akkor ezt a kapszulát pár hétig reggel este egyet használjak.
2009. jan. 29. 07:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem egy barátnőm használta, mert barnázott, ő azt mondta, hogy nem folyik ki.

Ne haragudj, hogy megkérdezem, de mennyi idősen vetéltél el és mennyit vártál akkor a teherbeeséssel, csak 2 menstruációt? (nekem 4 hónapot mondott a doki, missed ab után, de én nem akarom kivárni.)

2009. jan. 29. 10:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Szia! A 11 hetes uh-n vették észre hogy már nincs szivhang de azt mondta a doki hogy már olyan 9 hetesen elhalhatott. Nekem azt mondta 2-3 mensit várjak. 2 megjött a 3.-ik már nem és most vagyok 8 hetes. Nagyon félek most még de azzal biztatott hogy szép terhesség nem lesz baj. Mondjuk most szedem a kismamavitamint,folsavat.c vitamint,magne b6-ot,és még ugye irta ezt a kúpot. Ja és iszom a palástfű teát. Műtét után pedig ittam a cickafarkot is. Amikor először m,egnézett aztmondta hogy nagyon szépen rendben van a méhem és a petefészkeim is. Én ezt a teák javára is irtam:-) Szerintem semmi baj nem lesz ha nem 4 hónapot vársz,nekem aztmondta ha nem regenerálódott volna még a szervezetem akkor ugysem estem volna most még teherbe.
2009. jan. 29. 13:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 10.33-as vagyok, nagyon örülök, hogy megint babás vagy!

Azt még leírnád nekem, hogy hogyan szeded a vitaminokat pontosan és pl folsavból mennyit?

A teákon én is gondolkodtam, csak nem tudom azt is, hogyan kell.

Holnap megyek missed ab.-ra,nekem 12. hetesen derült ki, üres petezsák volt és már jövő héten elkezdeném a teázást csak nem tudom, hogy kell.

Leírnád? És bocs, hogy itt kérdezek.

2009. jan. 29. 14:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Szia! Jajj nagyon sajnállak és kitartást és sok erőt kivánok neked! Szóval én a műtét után csak a cickafark teát ittam az első mensiig ami nekem 30 nap mulva jött. Ezt a teát tudtam venni filteresben ugyhogy naponta egy filtert beáztattam egy fél literes bögrében és azt iszogattam. Aztán amikor megjött az első mensim akkor csak pé-ig ittam a cickafarkot és pé-től a köv. mensiig pedig a palástfüvet. Azt fű formájában tudtam megvenni ugyhogy abbol egy jó teáskanálnyival forráztam le egy bögrében. Ekkor már elkezdtem szedni az Eurovit kismamavitamint (az is nagyon jó,mert én az elevittől hiztam,és ez a 60 db csak 2500 ft)meg napi egy c vitamint,napi egy folsavat.Amikor nem jött meg a mensim akkor már csak a palástfű teát ittam ezt lehet a 12.-ik hétig,viszont akkor már cickafarkot nem szabad mert az vérbőséget okozhat. Én ugy érzem nekem ezek segitettek a testem lelkem regenerálódásában egyaránt. Most annyival bővült a dolog hogy napi kettő magne b6-ot és napi kettő utrogestant szedek még. De nagyon jól érzem magam amugy,de természetesen bennem van a félelem. Kivánom hogy mielőbb sikerüljön neked is,bizz magadban és abban hogy minden sikerülni fog. Ha van még kérdésed irj nyugodtan akár itt akár priviben. Szoritok neked légy erős!!!
2009. jan. 30. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!