Ugye nem lesz KORASZÜLÉS? Nagyon félek, még nem életképes,22 hetes és 3 napos a babám. De mintha a magzatvíz szivárogna?
Hát nem azért, de neked az agyvized is szivároghat. Ne holnap reggel hívd a dokit, hanem azonnal kórház, szülészet és elmondod úgy érzed baj van és azonnal megvizsgálnak és intézkednek.
Ha vársz vele tuti nem tudnak segíteni é tutira elveszíted a babát.
Mikor én feküdtem bent, volt egy 22 hetes kismama, neki elfolyt a magzatvíz és a párom hallotta, mert közben én szülőszobára kerültem, hogy kint mondta az egyik doki a másiknak, hogy indulnak vele Pécsre, mert ott tudják pótolni a magzatvízet és úgy lesz, hogy Pécsről indul az egyik mentő a másik Fehérvárról a kismamával és félúton már töltik is. Úgyhogy nem hinném, hogy ez ráérne holnapig, ha addig nem ért rá, hogy Pécsre érjen a mentő.
Egyébként ha elfolyt a víz, az tuti szülés.
én is inkább arra gondolnék, hogy nem a magzatvíz.
de ez most lényegtelen, ha pici gyanú is van, irány a kórház, megvizsgálnak egyből és ha minden ok, jöhetsz haza aludni.
nem éri meg holnapig várni, hogy felhívd a dokidat és azt mondja, édes lányom, mi a fenét csináltál egész éjszaka, miért nem mentél be?
ne harapják le a fejed az ügyeleten, én is jártam bent annak idején párszor, nagyon kedvesek és türelmesek voltak :)
(igaz én véreztem, azt kevésbé lehet összetéveszteni ;))
Szia!
Azért írok,mert nekem is volt ilyen kb.19 és 24 hetesen!Szerintem tényleg csak a hólyagod nem bírja a strapát ,nekem is WC után volt nagyobb vízszerű folt.Írd meg hogy vagytok!28 hkm
De jó, hogy nincs semmi gond! Én is táppénzen voltam a 24. héttől, mert állandóan keményedtem. Végül a kiírt előtt 2 nappal szültem :)
Persze, hogy mindenütt érzed a picurt, nemcsak a lábával rúg, a kezével is matat, meg a fejével is ütöget... Egyre erősebb lesz, a hasad úgy jár majd pihenés közben is, mintha hastáncolnál :)
Hidd el, nem lesz gond, tartsd be az orvos utasításait, és pihenj! Jó babavárást!
Örülök, hogy nincs baj :)
Az a normális, ha mindenhol érzed, hogy mozog. Mert most még sok helye van a ficánkolásra. Járnak a kezei-lábai, és még képes forogni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!