Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem lesz KORASZÜLÉS?...

Ugye nem lesz KORASZÜLÉS? Nagyon félek, még nem életképes,22 hetes és 3 napos a babám. De mintha a magzatvíz szivárogna?

Figyelt kérdés
Pisilés után 10 perccel megint pisilnem kellett, de a bugyim elölső részén volt egy kis folt mintha víz lenne, nem folyás, mert a folyásom sárgás-fehéres mostanában és sűrűbb. Szerintetek a magzatvíz szivárgott vagy csak pisi volt? Egyébként mostanában nagyon sűrűn kell pisilnem. lehet hogy nem veszem észre ha "elcseppen"? Néha ha tüsszentek akkor is mintha csurranna 1-2 csepp, de most ettől a vizes folttól nagyon megijedtem. görcseim nincsenek, viszont folyton keményedek, de szedem a magnéziumot rá. Ha a magzatvíz lenne akkor mindenképp szülés lesz vagy vissza lehet még tartani? Mert még a 23. hétben vagyok:( még annyi hogy 19 hetesen az ultrahangon picivel több magzatvizet láttak, de a dokim szerint ez nem gond, meg a méhszájamat nézte ami teljesen zárt volt. Úgy félek. nagyon várjuk a babát de rendes időben szeretnék szülni.
2011. máj. 9. 19:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Hát nem azért, de neked az agyvized is szivároghat. Ne holnap reggel hívd a dokit, hanem azonnal kórház, szülészet és elmondod úgy érzed baj van és azonnal megvizsgálnak és intézkednek.

Ha vársz vele tuti nem tudnak segíteni é tutira elveszíted a babát.

Mikor én feküdtem bent, volt egy 22 hetes kismama, neki elfolyt a magzatvíz és a párom hallotta, mert közben én szülőszobára kerültem, hogy kint mondta az egyik doki a másiknak, hogy indulnak vele Pécsre, mert ott tudják pótolni a magzatvízet és úgy lesz, hogy Pécsről indul az egyik mentő a másik Fehérvárról a kismamával és félúton már töltik is. Úgyhogy nem hinném, hogy ez ráérne holnapig, ha addig nem ért rá, hogy Pécsre érjen a mentő.

Egyébként ha elfolyt a víz, az tuti szülés.

2011. máj. 9. 20:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha a magzatvíz szivárogna, azt észrevennéd (nem egy kis folt a bugyin). Ez csak a vizelet, a hólyagod nem bírja a strapát :). De úgyis csak akkor leszel nyugodt, ha lát doki, bármit is írogatunk itt.
2011. máj. 9. 21:12
 13/19 anonim ***** válasza:

én is inkább arra gondolnék, hogy nem a magzatvíz.

de ez most lényegtelen, ha pici gyanú is van, irány a kórház, megvizsgálnak egyből és ha minden ok, jöhetsz haza aludni.

nem éri meg holnapig várni, hogy felhívd a dokidat és azt mondja, édes lányom, mi a fenét csináltál egész éjszaka, miért nem mentél be?

ne harapják le a fejed az ügyeleten, én is jártam bent annak idején párszor, nagyon kedvesek és türelmesek voltak :)

(igaz én véreztem, azt kevésbé lehet összetéveszteni ;))

2011. máj. 10. 00:58
 14/19 anonim ***** válasza:
remélem nincs gond...drukk!!
2011. máj. 10. 07:19
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Azért írok,mert nekem is volt ilyen kb.19 és 24 hetesen!Szerintem tényleg csak a hólyagod nem bírja a strapát ,nekem is WC után volt nagyobb vízszerű folt.Írd meg hogy vagytok!28 hkm

2011. máj. 10. 07:40
 16/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Most jöttem meg a dokitól. rendben volt minden, nem volt már utána szivárgás, de végig izgultam az éjszakát, mert annyira lent éreztem a baba rugásait, hogy majdnem bepisiltem. A doki szerint ez előfordul, ha változtatja a helyét majd jobb lesz. még mindig több a magzatvizem emiatt nagyobb az esély korai burokrepedésre is, ezért megemelte a magnézium adagomat, hogy minnél kevesebbet keményedjek. a baba egyébként mozog rendesen. Azt nem kérdeztem a dokit, de szerintetek normális, hogy egyik percben jobb oldalt rúg, a másikban balon, utána lent, vagy fent? Nem mozog egész nap, de ha beindul akkor össze vissza csinálja. Ez normális? Annyi kérdésem volt a dokihoz, hogy ez már lemaradt.Ja és azt mondta kíméljem magam, még a fölmosóvedret se emeljem meg, mert minden megerőltetés után keményedek ami nem jó. A méhszáj zárt, remélem így is marad. köszi hogy ennyien aggódtatok, tényleg nem aludtam az éjjel szinte semmit, amúgy is nehéz az utóbbi időben minden csontom fáj, akármelyik oldalamon fekszem nem kényelmes. Gondolom ez is természetes?
2011. máj. 10. 10:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Örülök:)
2011. máj. 10. 11:41
 18/19 anonim ***** válasza:

De jó, hogy nincs semmi gond! Én is táppénzen voltam a 24. héttől, mert állandóan keményedtem. Végül a kiírt előtt 2 nappal szültem :)

Persze, hogy mindenütt érzed a picurt, nemcsak a lábával rúg, a kezével is matat, meg a fejével is ütöget... Egyre erősebb lesz, a hasad úgy jár majd pihenés közben is, mintha hastáncolnál :)

Hidd el, nem lesz gond, tartsd be az orvos utasításait, és pihenj! Jó babavárást!

2011. máj. 10. 12:55
 19/19 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy nincs baj :)

Az a normális, ha mindenhol érzed, hogy mozog. Mert most még sok helye van a ficánkolásra. Járnak a kezei-lábai, és még képes forogni is.

2011. máj. 10. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!