Ugye nem lesz KORASZÜLÉS? Nagyon félek, még nem életképes,22 hetes és 3 napos a babám. De mintha a magzatvíz szivárogna?
Szerintem is gyorsan doki!
Egyébként lehet kapni gyógyszertárakban olyan betétet ami magzatvízre elszíneződik, jó ha tudsz róla, jól jöhet később is.
Drukkolok, hogy ne legyen semmi gáz!
Szia!
Nekem elég bő a folyásom és szokott ilyen vizes folyásom lenni! Régebben is volt és most a terhességem alatt is van! Lehet, hogy Nálad nem erről van szó, nem tudhatom csak azért írtam h megnyugtassalak! Nekem is teljesen zárt a méhszájam!
24+6 hetes kismama
Azzal, hogy elmész ügyeletre, nem veszítesz semmit, én tuti azt tenném.
Voltam 4 hetet kórházban, ott volt egy szobatársam, kevés volt a vize, és szivárgott folyamatosan. Minden reggel kapott egy infúziót, és nem kelhetett fel az ágyból, így vissza tudták neki tartani.
Ne izgulj, azzal nem jutsz előrébb! Irány a doki, bár szerintem vagy vizelet, vagy folyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!