Pánikbeteg kismamák! Nem tudom mit tegyek?
Három gyerkőcös anyuka vagyok a legkisebb 7 hónapos múlt.Pánikbeteg vagyok.Múlt héten pozitívat teszteltem,és rettenetesen örültünk a férjemmel.Az örömünk hamar elszállt,mert a pszichiáter doktornő azt tanácsolta,hogy vetessem el a babát!Mert hogy így nem tud beállítani semmilyen gyógyszerre.
Hozzáteszem,harmadik babám születése után lettem pánikbeteg,vagyis minden terhességem egészségesen hordtam ki.
A nőgyógyász már megerősítette a terhességet,most el kell döntenem,mit csináljak.
Aki szintén pánikbetegként lett kismama,annak is ilyet mondott a pszichiáter?
Milyen gyógyszert lehet szedni kismamaként?
Válaszaitokat köszi.
Sziasztok!
Voltam tegnap a védőnőnél és elmeséltem a pszichiáter viselkedését,elmondtam,hogy pozi lett a teszt,és tanácsot kértem.Közben több védőnő is bent ült a szobában szóval hallottak mindent.Nagyon kedvesek voltak,segíteni próbáltak és el voltak képedve a pszichiáteren.
Azt javasolták,hogy keressek másik dokit,nem egy kismamát ismernek akik pánikosak és be vannak állítva gyógyszerre,nem is állították le nekik a gyógyszereket a terhesség miatt.
Tehát szerintük egy normális,okos pszichiáterre lenne szükségem és ha beállít egy nekem jó gyógyszerre akkor simán ki lehet hordani a babót.
Sőt maga az egyik védőnő is pánikbeteg!
Kicsit ez megnyugtatott,és bizalmat adott.Legalább ők már nem néznek hülyének,és nem keverik össze a depressziót a pánikkal.
Szóval most ezerrel eresek egy jó pszichiátert ai minél elöbb segít és nem kell abortuszra mennem.
A védőnők inkább a mostani pszichiáteremet nézték depressziósnak,és az egyik védőnő még mondta is,hogy ez a doktornő valszeg vagy gyermektelen,vagy meddő vagy kiégett.Szóval ugyan azt mondta,amit én gondoltam.
Kedves Kérdező!
hogy vagy azóta ? a babát megtartottátok? a pánikkal hogy állsz?
üdv.egy érdeklődő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!