Pánikbeteg kismamák! Nem tudom mit tegyek?
Három gyerkőcös anyuka vagyok a legkisebb 7 hónapos múlt.Pánikbeteg vagyok.Múlt héten pozitívat teszteltem,és rettenetesen örültünk a férjemmel.Az örömünk hamar elszállt,mert a pszichiáter doktornő azt tanácsolta,hogy vetessem el a babát!Mert hogy így nem tud beállítani semmilyen gyógyszerre.
Hozzáteszem,harmadik babám születése után lettem pánikbeteg,vagyis minden terhességem egészségesen hordtam ki.
A nőgyógyász már megerősítette a terhességet,most el kell döntenem,mit csináljak.
Aki szintén pánikbetegként lett kismama,annak is ilyet mondott a pszichiáter?
Milyen gyógyszert lehet szedni kismamaként?
Válaszaitokat köszi.
Miért gondolod,hogyha 3 gyerekkel pánik beteg vagy,akkor nem leszel méginkább az,ha lesz egy negyedik baba? Nagyon kicsi lesz a korkülönbség a gyerekek között.
Én inkább az orvosra hallgatnák,mint az ide írogató laikusokra.
Kedves 09.23-as válaszoló
Nem a gyerekeim miatt lettem pánikbeteg!
Csak mellettük de teljesen más okból.Nem szenvedtem soha szülés utáni depresszióban sem.
Harmadik babóm születése után úgy döntöttem,hogy megszerzem második diplomámat is.Feljártam Bp-re suliba.Egy nap hazafelé a távolsági buszon jött rám az első nagyobb roham és csak ügyeletes orvos tudta csillapítani nyugtató szurival.Közben stressz,költözés,suli,tanulás stb.Úgy gondolom ezek okozták-okozzák nálam a tüneteket.
A gyerekeimmel tökéletesen "viselkedem",imádom őket,ellátok itthon mident,csak épp azóta se megyek suliba,félek buszra szállni...
Egyébként a legnagyobb 11 éves,a középső 5 éves múlt és ugye valóban a két pici özött 16 hónap lenne a korkülönbség.
Az anyagi része is tökéletes a dolognak,nem lenne gond a negyedik baba bevállalása.
Itt valahogy a stressze életmódom a baj,a pörgés vagy nem is tudom.
Olvasom itt a fórumon,hogy van olyan kismama,aki szed gyógyszert,nemcsak homeós bogyókat és nem csak magneB6-ot.
Ilyenek válaszaira is kíváncsi vagyok.
Kedves válaszoló,aki belinkelte az orvos válaszol linket:köszi,lehet én is regisztrálok és kérdezek.
Természetes módszereket ajánl Brandenburg Géza
Megnéztem Géza honlapját is.Valóban érdekes és majd jobban belemélyedek.
Tudjátok az a baj,hogy tulajdonképp még semmilyen gyógyszert nem szedek!Csak a Frontint,az ugye magában meg semmit sem ér.Nem állított be a dokinéni semmire,mondván elöbb döntsem el,kell-e a baba vagy nem:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!