Pánikbeteg kismamák! Nem tudom mit tegyek?
Három gyerkőcös anyuka vagyok a legkisebb 7 hónapos múlt.Pánikbeteg vagyok.Múlt héten pozitívat teszteltem,és rettenetesen örültünk a férjemmel.Az örömünk hamar elszállt,mert a pszichiáter doktornő azt tanácsolta,hogy vetessem el a babát!Mert hogy így nem tud beállítani semmilyen gyógyszerre.
Hozzáteszem,harmadik babám születése után lettem pánikbeteg,vagyis minden terhességem egészségesen hordtam ki.
A nőgyógyász már megerősítette a terhességet,most el kell döntenem,mit csináljak.
Aki szintén pánikbetegként lett kismama,annak is ilyet mondott a pszichiáter?
Milyen gyógyszert lehet szedni kismamaként?
Válaszaitokat köszi.
Hú annyi mindent küldtél,hogy nem győzöm olvasni:)
Persze emellett a háztartást is csinálom meg a minimanó is ebédelt:)
Ennek a Gézának igaza van,persze betartani a tanácsait az nem könnyű.
Egyébként Te,hogy ennyire segíteni próbálsz,te is szenvedtél ebben a betegségben?Vagy ismersz pánikbeteget?
Ha gondolod,írhatsz privit is:)
Értem.
Leírnád,neked mik voltak a tüneteid?Vagy most mik vannak?
Mikor volt és hol az első rohamod?
Te szedtél gyógyszert?
Első baba lesz?
Még valami:
a mentális egészségnél én írtam ki ezt a kérdést:pánikbeteg sorstársak a ti hétköznapjaitok hogy telik"
olvasd el,ott milyen válaszokat kaptam.
Azért vagyok ilyen sietős,mert ez még nekem nagyon új,nem tudom mit kezdjek ezzel a betegséggel,mikor soha életemben nem volt semmi ilyen bajom:S
Szia!
Én 37 hetes vagyok,szintén pánikos.Gyógyszert nem szedek.Előzőekhez annyit,hogy szerintem most hagyd a Gézás dolgokat,mialatt várandós vagy (legalábbis a készítményeket,meg a diétát azt főleg)
Én azért nem értem a dokid,mert van olyan gyógyszer amit lehet terhesen is szedni,de nem is biztos,hogy szükség van rá.Ha így-ha úgy,attól még tökéletesen egészséges kisbabád lesz.Én pánikosan is megoldottam mindent a terhességem alatt (pedig nem igen volt segítségem,aki tudott volna kísérgetni) Voltak nehéz pillanatok,biztois lesznek is,de állítom,hogy megériu.A pszichiátert meg sűrgősen cseréld le!
Kedves uccsó,köszi a választ!
Ahogy írtam is,nem a gyerekekkel van bajom,őket tökéletesen ellátom,persze vannak pillanatok amikor mind a három megőrjít egyszerre,de szerintem ez minden anyánál van:)
Van olyan,aki egy gyerek mellett is fáradt,lusta,panaszkodik,csapzott a haja,úszik a lakás stb,na én szoliba járok,fodrászhoz,a gyerekek tip-top járnak,a lakás patyolat tiszta.Van amikor hulla vagyok egy nap után,és persze ha még jön a pánik is:S
Én csak attól félek,hogy vajon terhesség alatt ha romlik az állapotom,akkor mi lesz?
Pszichiáter csere:hát azt kéne,annyira nem szimpi ez a doktornő!
Nekem is ilyen tüneteim vannak,a halálfélelem a legrosszabb.Nem kapok levegőt,izzadok,szédülök és félek.De persze a semmitől félek.És csak úgy jön.Otthon,tv elött,utcán,buszon,bárhol csak úgy a semmiből.Váratlanul és akkor én is gyorsan elterelem a gondolataimat,de nem mindig sikerül.
Volt,hogy a lányommal tanultam és ahogy a könyv fölé hajoltam,már jött is a pánik.
Amikor 18 éves voltam,egy pillanat alatt elhatároztam,hogy a spórolt pénzemből elmegyek Egyiptomba mert nekem látnom kell a piramisokat.Délután bementem az utazási irodába egy hét múlva meg már egyedül ültem a repülőn.Kint voltam Cairoban 18 évesen,szőke kislányként arab világban.
Görögországban 16-szor(!)voltunk családdal nyaralni minden esetben oda-vissza busszal.Oda az út 22 óra volt.
Ezeket azért írtam le,mert most például azért hagytam abba egy fősulit a szülés óta,mert nem tudok buszra szállni!
Na szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!