Panikbeteg kismamak, volt rohamotok a terhesseg alatt?
Ma reggel szornyu rohamot kaptam. 2 eve mar, hogy jol erzem magam, nem kell gyogyszer, minden ok. Ma reggel a korhazban kotottem ki, soha meg ilyen rosszul nem voltam.
Gyogyszert szerencsere nem kaptam, de fogalmam sincs, hogyan kezeljem ezt a tovabbiakban. Akinek volt ilyen megosztana velem? 28 hetes vagyok.
Koszonom!
Velem szerencsére nem történt semmi a várandósság alatt. Igyekeztem kerülni az olyan szituációkat, amik kiváltják nálam a rohamot.
Viszont egy jó hír: nálam enyhült a betegség, mióta megvan a baba.
Vigyázz magatokra!
Szia!
Sajnálom ami veled történt.Én is 28 hetes vagyok,nálam a pánik depresszióval is társul:-(Mióta babát várok,nem szedek gyógyszert,és bizony nagyon hullámzó a hangulatom.Olyan roham nem volt még,mint amit leírtál,de iszonyat nehéz bárhová is elindulni itthonról,mindig arra gondolok,hogy a piciért teszek mindent,nem szabad elhagynom magam.
Nem tudom mi tortent. Egyszercsak megszedultem es majdnem beestem a sinek koze a metrora varva de meg elkaptam a korlatot es utana zsibbadtam, kivert a viz, nem lattam rendesen hol elsotetult a vilag, hogy "csillagok", fajtak a testreszeim de nem egyszerre es nagyon szedultem. Annyi erom volt, hogy felhivtam a fonokomet, hogy nem vagyok jol es hogy hazatantorogjak - meg jo, hogy kozel lakunk. A ferjem rohant ki elem, neki mar csak annyit tudtam belenyogni a telefonba hogy rosszul vagyok jojjon ertem! De igazabol nem is emlekszem mit mondtam - ezt o mondta. Hivtuk a korhazat, itt minden kismama kap egy csomagot ahol le van irva veszhelyzetben mit csinaljunk. A korhazas csaj hiszterikusan uvoltott, hogy azonnal hivjon mentot mert akkor mar nem kaptam levegot es sipoltam mint egy asztmas -Istenem szegeny asztmasok!!!!!- aztan a ferjem ugy dontott, hogy nem var a mentore, be a kocsiba es irany a korhaz...az oxigen maszk segitett abbahagyni a sipolast. Babanak semmi baja szerencsere, de amit ossze boxolt szegeny tegnap mar estere rendesen fajt a hasam. Benn tartottak monitoron aztan pszichologus aki valami terapiarol beszelt de hogy hol? meg mikor?
Nem tudom mi okozta. Munkaba indultam mint minden reggel. Hanytam, mint minden reggel...fogalmam sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!