Holnap töltöm a 40. hetet és semmi jele, hogy ki akarna jönni a gyermekem. A lábam már fáj, ezért inkább fekszem egész nap. Ez hátráltatja a megindulást? Mit csináljak?
Sokszor a40 hetes terhesség csak 38 vagy 39 hetes valójában. Amúgy is, az egy átlag. Nekem mindkétszer a 42 héten indították meg a szülést, de így visszagondolva fölösleges volt.
Az elsőnél ki is akadt a saját dokim, hogy minek, mert csak az ügyeletes csinálta az ágyhiány miatt. A másodiknál már nyílt a mészájm megszültem volna fájdalom nélkül, utólag jöttem rá, hogy nyaralni sietett a dokim.Ha tiszta a magzatvíz, akkor semmi ok az izgalomra. Nemsokára meglesz. Leszállt a hasad?
Ülj törökülésbe, úgy nem fáj a lábad. Így vizualizáld, gondold el képszerűen, hoyg megindul a szülés, bemégy, megszülöd, meglátod, stb. Érezd, mintha megtörténne.
Masszírozgasd a gátad olajjal, puhuljon meg, mire szülsz!
Képzeld el, milyen jó lesz ha kinn lesz!
Sokszor a gondolaton múlik minden.
Én egy pénteki napon kitakarítottam az egész házat, több fogást főztem nem tudom miért szerintem tudat alatt éreztem hogy nem sok van hátra bár nem voltak jósló fájásaim, szombat reggel fél 5-kor 10 perces fájásokra ébredtem de 1 óra múlva elmúlt, délután a párommal 1,5 órát sétáltunk nagyon jól esett, kellemesen elfáradtam, este beindultak a fájások éjjel fél egykor mentünk a kórházba a méhszáj teljesen eltűnt és 2-45-kor már a kezemben tartottam a babát.
Szerintem mindenképp próbálj meg mozogni, sétálni a friss levegőn, de csak annyit amennyi jól esik.
Könnyű szülést kívánok, 5 hetes baba anyukája
Én vasárnapra voltam kiírva és még semmi, szerintem ma ment el a nyákdugóm, de már volt 2x magzatvízvizsgálatom is, most én is sétálgattam kinn, hátha...
Már nagyon várom a kis drágám, hogy kibújjon.
És málnalevél teát is iszom, meg tegnap óta homeopátiás bogyót is, hátha, lehet ennek köszönhetem, hogy végre elment a nyákdugó, ez is több mint a semmi. :-) Egyébként azt érzem, hogy tele vagyok energiával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!