Június elejére kismamik, hogy vagytok? Melyik kórházban fogtok szülni? Van itt olyan, aki a MÁV-ban fog?
Szia, Hatvanban fogok szülni, a férjem is benn lesz. :) Június 4-re vagyunk kiírva.:) Nagyon jól érezzük magunkat, a Kislány sokat mocorog, mindig csinál valamit:) Nekem mostanság a gyomorsavam lett sok, és már csak a Rennie használ, illetve a jóslók is tarkítják a heteimet. :( Viszont jól alszom, jó a hangulatom. Élvezem a terhességet, ameddig csak lehet, viszont a Picurkát is látnám már:):)
Te, kedves Kérdező, hogy vagy, hogy érzitek magatokat? Pontosan mikkora vagy kiírva?
36 hkm.
Sziasztok!
Először is: bocs, de a kérdésből kimaradt a "kiírt" szó :)
Egyébként örülök, hogy jól vagytok :) Én június 6-ra vagyok kiírva, de szerintem addig nem fogom elhúzni :)
Nekem/nekünk lányom lesz: Johanna, és eddig 8 kilót szedtem fel :) Holnap kezdem meg a 37. hetet, és a MÁV kórházban fogok szülni :)
Sajnos nekem is van gyomorsavam, de egészen elviselhető, ahogy minden ami a terhességgel jár :)
Nagyon jól teltek a hetek, hónapok a terhességem alatt, és már nagyon várom, hogy láthassam a kislányomat :)
Mindenkinek nagyon könnyű, gyors, és kevésbé fájdalmas szülést kívánok!!!
Azután meg jó babázást :)
Mindenkinek könnyű és gyors szülést kívánok:)
A 2. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!