Kismamik! Akik heteken keresztül kórházban feküdtetek mivel töltöttétek az időt odabent?
Rejtveny fejtes
olvasäs
sok pihi
zene hallgatäs
babäs könyvek lapozgatäsa
esetleg laptop+hordozhato internet
Pihenj jo sokat. Azutän egy darabig ugy se fogsz...
Jo egeszseget a babänak es neked is.
Szia!
Én is 2 hetet voltam bent,+ amit még a babával, de ugye az már teljesen más időtöltés. Nálunk megvolt a napirend. Reggel-este fél óra NST, délelőtt mindig vártuk a vizitet, hátha kiderül valami újdonság (általában nem ez történt) szerencsére elég jó volt a szobában a közösség, el tudtunk beszélgetni. Volt nálunk olvasnivaló, persze nagy pocakkal azon az ágyon szerintem képtelenség feküdni/pihenni. Délután jöttek a látogatók, azért elég jól elment az idő. Szerintem Te is így látod majd visszagondolva. Kitartás!!!!
Én háromszor egy-egy hetet töltöttem bent.Hidd el,nem fogsz unatkozni.Én rengeteg hasznos infót gyűjtöttem a terhességgel,a szüléssel,és a babákkal kapcsolatban.Rengeteget beszélgettünk a szobatársakkal.Ha lehetne,most is befeküdnék szülés előtt,mert ott nem féltem semmitől annyira,mint itthon most.
Amúgy az előttem írók,hasznos tippeket írtak.
Könnyű,gyors szülést!
39 h
Anyum is 36 hetesen feküdt be de ő nem 2 hétre hanem 1 hónapra,jah és még 5 nappal később is bújtam ki:D
Mivel anya ápolónő nah meg amúgy is nagy barátkozós fajta és mellesleg szószátyár és megrögzött buzgómócsing(persze pozitív értelemben) ezért ő a kismamákkal trécselt rengeteget,a régi ápolónő barátaival,dokikkal,segített a már megszült mamáknak,lelkizett,lelki szemetesláda is volt,amúgy olvasott,rejtvnyt fejtett,látogatókat fogadott stb:)
Mellesleg volt energiája,szülés után még képes volt a dokinak segíteni saját magát összevarrniXD
Vidd be a netet,hallgass zenét,olvass, babázz ilyenek:)
Köszönöm lányok a tanácsokat és a szorítást is!
Mindenkinek további boldog babavárást!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!