Anyukák hány hónapos/éves volt a baba, amikor először töltöttetek nélküle egy estét a papával és mennyi idős volt, amikor először több napot?
Kezdetektől fogva eljárunk minden héten 1 este étterembe vacsorázni. Ilyenkor anyósom van velük. Úgyhogy esetemben ezt nem lehet hónapban mérni, mert ennél hamarabb is elmentünk nélkülük.
1 évesek elmúltak, mikor először hagytuk őket itthon több napra.
hű, azért remélem, nem leszünk rossz szülőnek kikiáltva, de mi 6 hetes korában elmentünk egy hangversenyre, 5 hós korában szalagavatóra, 1 órás sétára pedig gyakran megyünk.
mind2 oldalon a nagyszülők szívesen babáznak, nyugodtan rájuk merjük hagyni, és legalább addig mi is töltődünk, mint házaspár.
kaptunk jegyesoktatáson olyan "receptet", hogy heti 1 óra, havi 1 nap, évi 1 hét kell kettesben, hogy tápláljuk a házasságunkat is. Most fél éves a Babus, ezért még csak 1-2 órára megyünk el kettesben, de szeretnénk később hosszabbra is.
Utolsónak: elhiszed, hogy én is megtettem volna már előbb, ha lett volna rá lehetőségem? De sajna nem volt, így csak most tudjuk megoldani. Egyik nagyiék 100 km-re, másik nagyiék 200 km-re, ráadásul mindegyikük látástól Mikulásig dolgozik. Szóval nem egyszerű.
Én csak irigykedhetek az olyanokra, akik akár csak egy órára is le tudják "passzolni" a gyereket - a szó jó értelmében persze.
És dehogy gondollak ezért rossz szülőnek, ugyan már! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!