Van olyan köztünk aki a 35-37. hétben szült? Mennyi volt a baba súlya, minden rendben volt veletek, a kórházban mennyi időt töltöttetek?
36+1 -re született, 2370 grammal és 49 centivel, de 10/10 Apgarral.
Ő volt a legkisebb, de a legagilisebb az egész osztályon (pl 3 órásan már átfordította a fejét hason fekvésben, és ez a tendencia megmaradt nála, hihetetlenül aktív kiscsaj)
2210 grammal jöttünk haza a kh-ból, 4 bent töltött éjszaka után. Jól szopott, háromhós koráig éjjel-nappal másfél óránként, eddigre be is hozta a súlybeli lemaradását. Értelmi és érzelmi fejlődésben messze a korosztálya előtt járt mindig is, mozgásfejlődése átlagos volt. Megmaradt vékony és törékeny alkatúnak, magas, hajlékony. Nem beteges, zömében felsőlégúti nyavalyákat szed össze, de súlyos beteg még nem volt.
Jajj elfelejtettem:D Igen minden rendben volt Apgar 10/10,
5napot voltunk bent de csak azért mert december 22.én szültem és ugye ünnepek alatt nincs ügyintézés:D Nagyon gyorsan fejlődött, meg hát ő nem is volt olyan pici:D Beteg még egyszer sem volt (1éves múlt), egyszer lett láza amikor a "drága dédanyja" 8hónaposan megetette pudinggal XD
Az én fiam 35. héten született 2600 grammal, 53 centivel és 10/10 apgarral!
6 napot töltöttünk bent, mert hétvégére esett volna a hazajövetelünk, és akkor - hasonlóan az ünnepekhez - nem sok mindent lehet intézni!
Nem volt vele semmi gond. Kicsit lassabb talán a mozgásfejlődésben, legalábbis az itt olvasott babákhoz képest, meg súlyban is kicsit kisebb, mint a hasonló korú babák, de teljesen egészséges!
Pontosan betöltött 38 héten indították a szülésemet magas vérnyomás miatt.A kisfiam 3000 gramm és 50 centi volt.Most 4 hónapos és 7100 gr,65 cm,gügyög,oldalára fordul,szépen eszik,tökéletesen jól van.
A kórházban ugyan úgy 4 napot töltöttünk,a tejem a 3 napon indult be.
A babaviziten is minden oké volt.
35+5 hétre születtek az ikreim, 1980 és 2480 grammal, 11 naposan jöttünk haza. Minden rendben volt velük, 2 óra alatt simán születtek.
Most 5 hósak, 6 és 7 kg a súlyuk, nagyon vidám babák. Kinyomják magukat szépen, oldalra fordulnak, és olyan édesek mikor egymással "beszélgetnek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!