Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák hány hónapos/éves...

Anyukák hány hónapos/éves volt a baba, amikor először töltöttetek nélküle egy estét a papával és mennyi idős volt, amikor először több napot?

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 19:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%
Hát mi is hamar elmentünk, mivel tápis volt sajna kezdettől fogva így a szopizás miatt nem kellett itthon maradni. Kb 6 hetes volt mikor először elmentünk egy-két órára. Azóta minden hónapban 1x elmegyünk pizzázni vagy csak kiülni valahová pár órára. Anyósom velünk lakik és szívesen vigyáz rá. Sokszor még küld is minket. 13 hónapos lesz pár nap múlva
2011. jan. 14. 21:20
 12/16 anonim ***** válasza:

1 hónapos volt, amikor elmentünk moziba. Nagymamája vigyázott rá, tejci volt lefejve bőven.

Több napra apával még nem hagytuk magára és bár mi rendszeresen eljárunk kettesben alkalmanként, de több napra biztosan nem szívesen lennénk nélküle.

Sajnos mikor 9 hónapos volt, én kórházba kerültem több napra, ez bőven elég volt nélküle.

2011. jan. 14. 21:20
 13/16 anonim ***** válasza:
2,5 éves volt a lányom amikor 3 napot töltöttünk külön. Nekünk nagyon nehéz volt,neki meg se kottyant!
2011. jan. 14. 23:00
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Bár én még "csak" kismama vagyok, de foglalkoztatott a kérdés. Nekünk is megadatott az erős családi háttér mindkét oldalról...így már most tudom, hogy talán össze is vesznek majd a kicsin. Jelenlég úgy gondolom, hogy mindig jót tesz egy kis kikapcsolódás kettesben. Ez kell, ha van segítség, mindenki jól jár, és szerintem sem ettől jobb vagy rosszabb a szülő.
2011. jan. 14. 23:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Februárban tölti az 1 évet a picink, de még sosem voltunk távol tőle éjszakára. Olyan már volt egyszer, hogy egy egész napot (de.10-től, du.5-ig) a mama vigyázott rá, mert nekünk vidékre kellett utazni és nem akartuk nyúzni, felborítani a napirendjét. De ezt leszámítva mi mindenhová visszük magunkkal, bárhová megyünk. Egész éjszakára jövő hónapban fog a mamánál maradni, mert a párommal elrerveztük, hogy valentin napkor kimozdulunk végre itthonról csak kettesben:) Elmegyünk vacsizni, aztán megiszunk 1 pezsgőt valahol. A párom sokszor eljár a barátaival sörözni, meccset nézni, de én már idejét sem tudom, mikor mozdultam ki (már pocakosan se jártam el a cigifüst miatt), így épp itt az ideje, hogy kicsit kimozduljak én is. Ettől még nem hiszem, hogy rossz anyuka lennék!
2011. jan. 15. 10:16
 16/16 anonim ***** válasza:
45%
8 honaposan, 24 orara Szilveszteri buli volt, utana meg pihenes
2011. jan. 15. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!