Kismamik! Hogy is van ez, hogy hány napnál nem régebbi házassági levelet fogadnak el? Minden kórházban egyforma? Én az Uzsokiba fogok szülni.
Figyelt kérdés
2009.09.26.-án volt az esküvőnk,de vidékre kéne lemennünk ha szeretnénk frissebb házassági levelet,amúgy Budapesten lakunk.2011. jan. 2. 13:16
1/7 anonim válasza:
két gyereket szültem már,most érkezik majd a 3. Mind a kétszer 30 naposnál nem régebbi házassági any.kivonatot kellett vinni. Amikor megszülök, a férjem berohan a polgár mesteri hivatalba,kikéri,és hozza be nekem,nálunk / Kecskeméten/a 3. napon jön az anyakönyveztető nő...addigra nálam van a papír.
2/7 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy 300 napnl nem régebbi kell. Nekünk 201.okt.16.-án volt az esküvőnk, s a férjem kiszámolta, hgy ha most januárban megszületik a fiúnk, akkor nem kell újat kérnünk.
3/7 anonim válasza:
Ahol en fogok szulni oda eleg az eredeti, megerdeklodtem, pedig 8 eve eskudtunk.
4/7 anonim válasza:
Az Uzsokiban 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot kérnek. Megkérdeztem, mert ott fogok én is szülni.
5/7 anonim válasza:
Lányok, már nincs ez a hacacáré a ház.akvi.kiv. körül.
Az eredetit is el kell hogy fogadják!
6/7 anonim válasza:
Bocs, hogy nem konkrét választ írok, de a házasságin kívül még milyen papírokat kell bevinni szülésre? :)
7/7 anonim válasza:
Szülőszoba látogatáson a MÁV-ban mondták, hogy csak eredetit vihetünk, s 3 hónapnál nem régebbit kérnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!