Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, hogy tudjak pihenni?

Mit tegyek, hogy tudjak pihenni?

Figyelt kérdés
29 hetes terhes vagyok,kb. 2 hónapja állandóan bedugul az orrom, főleg éjjel,és amikor lefekszem.Orrcseppet már nem használhatok.Nem tudok aludni, pihenni, már nagyon fáradt vagyok!
2008. febr. 15. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, a végén a nagy pocaktól nem fogsz órákat aludni éjjelente :-) Tudom, hogy most ez nem annyira vígasztal. De a háziorvosnak illene valamit kitalálnia erre. Nem vagy allergiás?
2008. febr. 15. 13:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Esetleg próbálkozhatsz valami homeopátiás készítménnyel, az biztos nem árt a babának.

[link]

2008. febr. 15. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Orrcsepp helyett sima sós víz is használhat (ugyanúgy alkalmazva).
2008. febr. 15. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a sterimar orrspray (sós),semmit sem ért.Több,mint egy hónapig nasivint használtam,de féltem a babámat.

Homeopátiás szert soha nem használtam,nem hittem benne.Egy doktornőtöl kértem tanácsot itt az interneten,és ő ajánlotta ezeket:

Pulsatila 105 CH,napi 2*5 szem

Euhorbium compositum orrspray,napi 3-4*1 puff mindkét orrlyukba.

Tegnap óta használom őket,és rendesen szelel már az orrom.El is raktam a nasivint a fiókba,mert éjszaka is nagyon jó aludtam.

Próbáld ki te is,nem fogsz csalódni biztos!!!

Jobbulást kívánok,vigyázz magatokra!

20 hetes kismami

2008. febr. 15. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!