Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet megoldani hogy...

Hogyan lehet megoldani hogy jusson idö minden nap sétálni a babámal és pihenni is tudjak (5 hetes és szoptatom), hogy jut idö minden nap a sétára? Akkor hogy tudtok pihenni?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem nincs segitségem a férjem estig dolgozik a szülök meg messze vannak igy egyedül vagyok,a védönö javasolta a mindennapi 1-2 ora sétá meg hogy pihenjek sokat akkor tudom sokáig szoptatni a babámat,de et a kettö hogy egyeztethetö ö9ssze?Légyszi irjátok le ti hogy csináljátok,hogy néz ki a napirend??
2008. okt. 27. 11:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Először is csak nyugi, ne aggódj mert azzal többet ártasz.Én is így vagyok, mi úgy oldjuk meg, hogy délelőtt megyünk sétálni a délelőtti alvás után ebédig, és délután ismét evés után alszunk együtt egy jó nagyot.Majd megint séta délután már kevesebb.Estefelé pedig pihentető játszás a babóval.Szóval próbálj délután aludni egy nagyot és akkor a pici is megszokja és később sem lesz gond a délutáni alvás.

Sok sikert és kellemes babázást kívánok!

Egy 5 hónapos kislány anyukája

2008. okt. 27. 11:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia,

mi is 5 hetesek vagyunk és félig szoptatok félig tápszerezek. Nálunk a reggeli etetés után próbálom rendberakni a lakást, utána a 11 körüli etetés után én is ledőlök pihenni vagy aludni (most is a pihi időm van :) és kb. 2-3 körüli evés után megyünk le sétálni 1 órára.

Bár csak egyszer viszem le, de szerintem teljesen elég még neki és én is tudok pihenni.

Remélem tudtam segíteni :)

üdv

2008. okt. 27. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!