Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek, hogy tudjak...

Mit tegyek, hogy tudjak pihenni is, hogy a szülésig ne fáradjak ki teljesen?

Figyelt kérdés
Pénteken reggel indítják a szülést meg, mert túlhordtam a picimet. Hétfő óta tudom, holnap kell befeküdnöm. Azóta egésznap ezen jár az agyam. Nem alszom, csak pörgök egésznap. Ha véletlenül el is alszom, nyugtalanul, felületesen sikerül csak, ezért fáradt vagyok. Valahogy amíg nem tudtam, hogy na most legkésőbb pénteken meg fog születni, nem is foglalkoztam a szüléssel, meg az utána lévő dolgokkal, hogy mi lesz, hogy lesz. Most viszont teljesen beparáztam. Mit tegyek, hogy tereljem el a gondolataimat? Remélem érthető voltam, mert nagyon kavarog bennem minden.
2008. dec. 3. 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha felétek jó idő van ,sétálj egy nagyot.Attól el is fáradsz és az is lehet,hogy magától meg is indul a szülés.Aztán ülj bele egy kád melegvízbe majd készíts az ágyba egy csomó nasit.Ez kellemesen ellazít majd.És gondolj arra,hány kismama irigyel amiért Te már pénteken babázhatsz!Ha pedig már a karjaidban lesz a kicsi,úgyis mindent szépnek és boldognak fogsz látni:)Legyen szép napod!
2008. dec. 3. 10:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!Én már a 41 hétben vagyok és a babom nem akar kijönni:(.Totál elfáradtam és már nagyon szenvedek,hogy nem szülhetem meg.Én általában,ha összeraktam a lakást,akkor tv-zek és alszok,ha tudok,vagy csak fekszek,mert gyűtőm az erőt a szülésre!

Könnyű szülét!

2008. dec. 3. 10:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia,hasonlóan az előttem szólóhoz azt tudom tanácsolni,mozdulj ki.Lehet ez egy séta,shopping,vagy bármi,csak ne a 4 fal között történjen.Látogasd meg a barátaidat,mert szülés után úgyse lesz rá sok időd...A meleg fürdő is jó ötlet a nap végére,kicsit ellazulsz.Utána jöhet egy jó film,sok finomsággal-lehetőleg az ágyban :-)

És nézd pozitívan:pénteken végre meglesz a babád!

Kitartás!

2008. dec. 3. 10:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most jöttem meg a csavargásból, voltam orvosnál, posén, bevásárolni, és még mindig itt vagyok. Holnapra megkaptam a beutalót, pénteken reggel korán indítják a babszit. Most egy órát pihenek, majd megjön a párom, és megyünk megvesszük még ami visszavan. Szorítsatok nekem, nagyon izgulok. Ja és a szintén túlhordós kismamával nagyon együtt érzek, kívánom, hogy induljon kifelé a babó, és legyen könnyű szülése. A többieknek pedig legyen szép a napjuk!
2008. dec. 3. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!