Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dokim szabira megy,1,5 hetem...

Dokim szabira megy,1,5 hetem van még szülésig. Azt mondta ha szeretném akkor szülhetünk?

Figyelt kérdés
1 ujjnyira nyitva vagyok, picit barnázok. Nem szeretnék másnál szülni. Szerintetek? Ti mennétek?
2011. aug. 14. 14:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem mennék...jön ő ha jönni akar!,
2011. aug. 14. 14:23
 2/11 anonim ***** válasza:
A baba igazából már életképes, de én nem biztos, hogy mennék szülni. A doki nálam alig tett valamit a szülésnél, mindent a szülésznő csinált. Tudom, ha gáz van stb... akkor kell a doki. Szerintem ezt neked kell eldöntened.
2011. aug. 14. 14:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem. Megvárnám amig a baba magától akar jönni.
2011. aug. 14. 14:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Én nem engedném, hogy hamarabb beindítsák a szülést a doki miatt, inkább szülnék másnál, a baba fontosabb. Neki kell még az a kitudja hány nap, akár 2 hét is.

Nem, én határozottan nem!

3 gyerekes anyuka

2011. aug. 14. 14:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Biztosan nem.
2011. aug. 14. 14:35
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem, nem,nem. Majd tudja a Pircuri,hogy mikor kell jönnie.

Az én dokim,pont a kiírt napom előtt utazott el 3 napra. Elnézést kért, de halaszthatatlan volt. Halálra idegeskedtem magam, nem akartam másnál szülni. És a lányom úgy dönött hogy 10 napot ráhúz, jó volt neki a pociban-ne siettesd!!!!

2011. aug. 14. 15:05
 7/11 anonim ***** válasza:

hát, azért a 1,5 hét nem kevés....

én programszültem, de csak 4 nappal a terminus előtt....

amúgy már 2 héttel korábban nyitott voltam én is, 3 centire, mégsem akart kibújni a pici :) (inkább nagy, mert 4 kiló felett volt :))

de azért, ha a doki úgy gondolja, lehet programszülni, akkor nyogodtan. értenek ők ehhez! (nekem is anno a doki ajánlotta fel, visszakoztam is - de utólag, nem bántam meg. csak akkor szülhetsz így, ha minden lehetőség adott.

2011. aug. 14. 16:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sem hagynám,hogy beindítsa.

Egyébként egy felelős doki nem is mondana ilyet szerintem. Minden beavatkozás növeli a császár esélyét, ami ugye nem a legjobb a babának.

2011. aug. 14. 17:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

NEM!

Biztos nem mennék szülni, csak azért mert a dokinak -gy kényelmes! :O

Gondolom ez azt jelenti, hogy a szabija alatt nem számíthatnál rá!

Gondolom jó lenne neki még egy kis pénz a szabi kezdésig :)

Én biztos nem mennék bele, és nem tartom korrektnek az orvos hozzáállását!

Nem is lenne kedvem ezek után nála szülni...

:(

Szomorú, hogy egyáltalán felajánlotta!

2011. aug. 14. 19:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Én biztosan nem.

A dokim is elment szabira 2 nappal a kiírt időpont után, és azt mondta, hogy nem javasolja az indítást még így sem, nem kell erőszakot venni a természeten. Helyette szólt két kollégájának, hogy ha jövök figyeljenek rám. Körbe is ugráltak, mindkettő ügyeletes volt, mikor szültem, de a legnagyobb segítség a szülésznő volt.

Szerintem bízd a babádra, mikor akar kibújni.

2011. aug. 14. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!