Dokim szabira megy,1,5 hetem van még szülésig. Azt mondta ha szeretném akkor szülhetünk?
Én nem engedném, hogy hamarabb beindítsák a szülést a doki miatt, inkább szülnék másnál, a baba fontosabb. Neki kell még az a kitudja hány nap, akár 2 hét is.
Nem, én határozottan nem!
3 gyerekes anyuka
Nem, nem,nem. Majd tudja a Pircuri,hogy mikor kell jönnie.
Az én dokim,pont a kiírt napom előtt utazott el 3 napra. Elnézést kért, de halaszthatatlan volt. Halálra idegeskedtem magam, nem akartam másnál szülni. És a lányom úgy dönött hogy 10 napot ráhúz, jó volt neki a pociban-ne siettesd!!!!
hát, azért a 1,5 hét nem kevés....
én programszültem, de csak 4 nappal a terminus előtt....
amúgy már 2 héttel korábban nyitott voltam én is, 3 centire, mégsem akart kibújni a pici :) (inkább nagy, mert 4 kiló felett volt :))
de azért, ha a doki úgy gondolja, lehet programszülni, akkor nyogodtan. értenek ők ehhez! (nekem is anno a doki ajánlotta fel, visszakoztam is - de utólag, nem bántam meg. csak akkor szülhetsz így, ha minden lehetőség adott.
Én sem hagynám,hogy beindítsa.
Egyébként egy felelős doki nem is mondana ilyet szerintem. Minden beavatkozás növeli a császár esélyét, ami ugye nem a legjobb a babának.
NEM!
Biztos nem mennék szülni, csak azért mert a dokinak -gy kényelmes! :O
Gondolom ez azt jelenti, hogy a szabija alatt nem számíthatnál rá!
Gondolom jó lenne neki még egy kis pénz a szabi kezdésig :)
Én biztos nem mennék bele, és nem tartom korrektnek az orvos hozzáállását!
Nem is lenne kedvem ezek után nála szülni...
:(
Szomorú, hogy egyáltalán felajánlotta!
Én biztosan nem.
A dokim is elment szabira 2 nappal a kiírt időpont után, és azt mondta, hogy nem javasolja az indítást még így sem, nem kell erőszakot venni a természeten. Helyette szólt két kollégájának, hogy ha jövök figyeljenek rám. Körbe is ugráltak, mindkettő ügyeletes volt, mikor szültem, de a legnagyobb segítség a szülésznő volt.
Szerintem bízd a babádra, mikor akar kibújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!