7. hét vége felé járok, tegnap voltam u. h. -n minden rendben, szívhang is volt! Ezek után már tényleg csak 3% a vetélés esélye?
mert ha ez így van, szívesen elmondanám már az ismerősöknek!
Mit tudtok az arányokról?
20:22-nek
Nekem volt sajnos vetélésem és mivel mi is titkolni akartuk nem volt mellettem senki a nehéz időkben a férjemen kívül. Az nem sajnálkozás, ha a család veled van a bajban, hanem természetes!
Amikor megtudtuk, hogy elment a baba 9. hetesen akkor elmondtunk a családnak, mert a műtét miatt kórházba kellett mennem, a férjem jött velem, de ugye már van 2 gyerekünk...
Szóval szerintem babonából, meg a sajnálkozások elkerülése miatt nem szabadna titkolni!
A sajnálkozás nem is jó szó...lelki támogatás!
17:51-es voltam
Köszönöm a kedves válaszokat!
(még nem tudom hogyan lesz! a köv ultrahang a 10. héten lesz, és ha ott minden rendben akkor elmondjuk. És tényleg ez a nehéz, hogy örülnék, ha a családtagok közeli barátok velünk lennének a bajban is, de mondjuk nem szeretném ha az egész környező településrendszer is tudná... ezért nehéz ez a helyzet.
másrészről kicsit úgy is érzem, hogy ha a bajra számít az ember, hogy mi van ha... , akkor könnyebben meg is történik
majd meglátjuk
nem is maga a sajnálkozás rossz,hanem amikor nem jut el mindenkihez a rossz hír,és mennek oda hozzád boldogan,hogy: hogy vagy? mikor szülsz?stb..
Ilyenkor olyan,mintha kést forgatnának az emberben..!
De! tényleg nem szabad ilyeneken stresszelni,mert az esetek nagy százalékában minden rendben történik.
A helyedbe-lehet tényleg megvárnék még egy ultrahangot.aztán mondanám el.
Amikor a doki látta a petezsákot elmondtuk a leendő nagyszülőknek. Amikor már volt szívhang akkor a testvéreknek és a nagyon jó barátoknak. Nálunk nem is lenne könnyű titkolni, mert mindenki tudja,hogy már mióta szeretnénk. Ha valaki rákérdez akkor elmondom,hogy útban van, ha nem kérdezik én nem igazán mondom senkinek.
Ez a ti döntésetek, hogy hogyan szeretnétek.
Jó egészséget nektek.
10 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!