Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés lesz a vége?

Vetélés lesz a vége?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hét 4 napos és se a hasi, se a hüvelyi ultrahang nem lát élő embriót. A petezsák szabályos és 22 mm. Lesz ebből még baba? Járt valaki hasonló helyzetben? Mi lett a vége?
2009. okt. 7. 16:07
 1/7 Bogyó84 ***** válasza:
Nekem 8 hetesen hallottak először szívhangot.5 hónapos a kisfiam:)
2009. okt. 7. 16:11
 2/7 A kérdező kommentje:
És előtte mikor voltál ultrahangon, mikor még nem látott semmit az uh?
2009. okt. 7. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is voltam már így. De nekem csak hasi UH-on nézték. 7 hetes voltam, amikor 25 mm volt a petezsák. De benne nem látott semmit a doki, vagyis valamit sejtett, de szívműködés nem volt.

De akkor nekem azt mondta a doki, hogy ez a méret jó, megfelel a korának!! Úgyhogy szerintem, ne aggódj, lehet, hogy csak később fogant!

Nekem sajnos vetélés lett belőle, de ez akkor derült ki, amikor rá 2 hétre szabálytalan lett a petezsák!! És amikor a te eredményedhez hasonlót láttunk, akkor a hcg-m is nőtt, szóval, akkor még fejlődött. - ezt azért írtam le, hogy ne aggódj, 1 hét múlva már ott kell lennie a babának, mert ahhoz azért nagy a petezsák, hogy 1 hét múlva sem legyen ott...

Drukkolok nagyon, majd jelentkezz!

2009. okt. 7. 16:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a drukkot! Sajnos az ultrahangos azt mondta, hogy 99% hogy vetélés lesz a vége, de azért még jövő hét hétfőre vissza hívott.
2009. okt. 7. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Azért én drukkolok, vannak még csodák! Én az utolsó pillanatig hittem, és bár 9 hetesen megműtöttek, nem bántam meg, hogy bíztam, a baba érzi!!

2009. okt. 7. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Reménykedj! Nem biztos, hogy jól van megsaccolva a baba kora. Nekem 8-9 napot csúszott a kalkulátorhoz képest. (Azóta is tartja ezt a variációt) 25 hetes km
2009. okt. 7. 17:04
 7/7 anonim ***** válasza:
A nővérem járt így a múlt hónapban. Petezsák volt, de nem volt szívhang. Nem indult osztódásnak. Sajnos! Neki utána volt egy tisztító műtéte. 4 menstruáció után próbálkozhatnak újra.
2009. okt. 7. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!