Vetélés lesz a vége?
Én is voltam már így. De nekem csak hasi UH-on nézték. 7 hetes voltam, amikor 25 mm volt a petezsák. De benne nem látott semmit a doki, vagyis valamit sejtett, de szívműködés nem volt.
De akkor nekem azt mondta a doki, hogy ez a méret jó, megfelel a korának!! Úgyhogy szerintem, ne aggódj, lehet, hogy csak később fogant!
Nekem sajnos vetélés lett belőle, de ez akkor derült ki, amikor rá 2 hétre szabálytalan lett a petezsák!! És amikor a te eredményedhez hasonlót láttunk, akkor a hcg-m is nőtt, szóval, akkor még fejlődött. - ezt azért írtam le, hogy ne aggódj, 1 hét múlva már ott kell lennie a babának, mert ahhoz azért nagy a petezsák, hogy 1 hét múlva sem legyen ott...
Drukkolok nagyon, majd jelentkezz!
2. vagyok
Azért én drukkolok, vannak még csodák! Én az utolsó pillanatig hittem, és bár 9 hetesen megműtöttek, nem bántam meg, hogy bíztam, a baba érzi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!