Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7. hét vége felé járok,...

7. hét vége felé járok, tegnap voltam u. h. -n minden rendben, szívhang is volt! Ezek után már tényleg csak 3% a vetélés esélye?

Figyelt kérdés

mert ha ez így van, szívesen elmondanám már az ismerősöknek!

Mit tudtok az arányokról?

2011. máj. 5. 17:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

ezt a kérdést nem szabad feltenni. kapsz majd rá olyan válaszokat, hogy nekem a 12. héten derült ki, hogy meghalt a magzatom, meg hogy nem igaz, mert az első 12 hétben 80-90% a vetélés (komolyan írt itt egyszer valaki ilyet). szóval meg fogsz ijedni.

én elmondtam 7 hetesen, pedig veszélyeztetett terhes vagyok és ijesztgettek, hogy nagy az esélyem a vetélésre. nem tettem meg, már csak azért sem. most kezdem a 28. hetet.

ne aggódj, minden rendben lesz!

2011. máj. 5. 17:22
 2/17 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor te azt javaslod hogy elmondhatjuk?
2011. máj. 5. 17:28
 3/17 anonim ***** válasza:

hát... én csak azt mondtam, hogy én mit tettem.

hogy te mit tegyél, az attól függ. mennyire viseled rosszul, ha esetleg, netalántán becsúszik valami baj, és azt is el kell mondanod.

én ezzel nem foglalkoztam, inkább örültem, hogy sokan drukkolnak, hogy ne legyen baj.

te tudod, amúgy :)

2011. máj. 5. 17:36
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hány százalék az esély, de az biztos, hogy onnantól, hogy van szívhang, jóval kevesebb. A vetélések nagy része úgy történik, hogy 8.-9. hétig nem lesz szívhang, így egyértelmű a diagnózis. 6.-7. héten felfedezett szívhang után már sokkal kevésbé valószínű. Az, hogy elmondod-e, csak rajtad múlik. Bármennyi is az esélye a vetélésnek, aki pont beleesik a hibaszázalékba, azt nem vígasztalja... Sokan elmondták már hamar a hírt, és nem lett semmi gond, sokan pedig sokáig titkolják, mégis gond lesz később. Ez nem ezen múlik!
2011. máj. 5. 17:37
 5/17 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Gratulálok a Kisbabához! :)

Azt én sem tudom megmondani, hogy mit tegyél, csak azt, hogy én mit tettem.

Mi elmondtuk már a pozitív teszt után!

Annyira boldogok voltunk, hogy úgyis látták rajtunk :)

Nagyon jó érzés volt, hogy velünk örülnek és izgulnak az ultrahangok előtt!

Nem bántam meg!

Ezeket a vetélési százalékokat meg szerintem semennyire nem kell komolyan venni. Semmi másra nem jók, csak arra, hogy jól megijesszék a kismamákat!

Nem a babona miatt történik/vagy nem történik meg valami!

Merj örülni!

Boldog Babavárást!

2011. máj. 5. 17:51
 6/17 anonim ***** válasza:

először is gratulálok!!én is csak annyit tudok mondani,hogy mi is a +teszt után mondtuk el.Igaz nem nyugodtunk meg,mivel a doki elmondta hogy 12.hétig bármi lehet,addig a legnagyobb esély a vetélésre.

de ha szeretnéd mond el...rajtad múlik..

2011. máj. 5. 18:03
 7/17 anonim ***** válasza:

sajnos bármikor történhet vetélés,ezen legjobb nem is gondolkodni (ami nem könnyű)

én a 7.héten csak a legszűkebb rokonságnak mondtam el.

nem csak a babona miatt...

2011. máj. 5. 18:20
 8/17 A kérdező kommentje:
Igazából én is csak szűkebb körre gondoltam, de nálunk a szűk kör is tág, férjemék 6an testvérek, mi4en, sokaknak van párjuk, szóval ez is sok ember. És inkább attól félek, hogy van, aki nem fogja tudni tartani a száját, és tényleg az egész környék megtudja. De azt hiszem nem ezen fogok agyalni, hanem elmondjuk szépen, a tágabb körrel meg várunk a 12. hétig.
2011. máj. 5. 18:29
 9/17 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom mondani, hogy ha elmondjátok a "szűkebb" körnek, akkor gyakorlatilag mindenkinek szétkürtöltétek, mert biztosan kiszivárog vagy valaki elszólja magát. Nálunk terjedt, mint a futótűz..........
2011. máj. 5. 19:18
 10/17 anonim ***** válasza:
a masodik kimaradt verzes utan csokken jeletosen a veteles kockazata
2011. máj. 5. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!