Volt köztetek valaki, aki 2 ciklussal a vetélés után lett újra terhes? És mi lett a vége?
szia,
februárban volt a vetélésem, március, április kimaradt, májusban lettem terhes. nekem egyébként is 2 hónap pihit mondott a dokim. szedem az Utrogestant, ill. a 6. héten volt barnázásom és piros vér is, rohantam a kórházba, a babám jól volt és szívhangja is volt. láttak egy kis leválást, szigorú pihit mondtak. rá egy hétre már nem volt leválás az UH-n, a baba jól volt, a barnázás elmúlt.
most a 10. héten vagyok, jól vagyunk.:)
legközelebb a 12. heti Uh lesz, akkor tudok többet mondani, hogy rendesen fejlődik e, bár a hasam már most látszik (szültem már).
remélem, hogy minden rendben lesz, neked is drukkolok.
Szia,
az egyik bnőm egy 8. heti vetélés után 2 ciklussal lett újra terhes, Zétény lassan 2 éves;).
Nekem most októberben volt egy nagyon korai vetélésem (két pozi teszt+tünetek, de 4 nap késéssel mégis megjött:(), pont 2 hónapra rá megint terhes lettem, és már a 7. hónapban vagyok, minden rendben;).
Én úgy tudom, számít, hogy hányadik héten vetéltél el.
Viszont sok doki nem szab gátat a próbálkozásnak, mert azt mondják, ha rendesen beágyazódik a baba, akkor már készen állt a méh az újabb terhességre, és kész.
Sztem szinte minden kismamának fájdogál a méhe, és minden 2.-nak a dereka is. Erre nem lehet alapozni:S.
Hány hetesen ment el az előző baba? Hány hetes vagy most? Szedsz vmit?
7 hetesen spontán vetélésem lett műtéti befejezéssel. A 3. ciklusban teherbe estem és simán végigvittem az ikerterhességemet.
Kívánom, hogy Nálad is minden rendben legyen!
spontán vetélés után, ami magától kitisztult, nem kellett művi befejezés- 1 ciklus után estem teherbe.
Kisfiam 7 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!