Szerintetek? Kell tápszer ha hazajövünk a kórházból?
Csak azt nem ertem, hogy az elö välaszban leirom, hogy felirjäk a korhäzban, Te meg 5 välasszal lejjebb megkerdezed, hogy akkor elmehetsz külön a häziorvoshoz feliratni???
Hät, akkor menjel....
Én direkt nem vettem otthonra tápszert, mert tudtam, hogyha veszek, akkor használni is fogom.
4150 grammos babát szültem, riogattak, hogy nagyon sok tejre lesz szükségem, de úgy voltam vele, hogy tápszert bármikor lehet venni, akár éjfélkor is az ügyeletes patikában.
Én jól döntöttem, elég volt a tejem, nem kellett pótlás. 6 hónapig kizárólag cicizett, majd utána is 3 éves koráig.
Most várjuk a másodikat, most sem fogok készülni otthonra tápszerrel. Ha kell, akkor iratok fel, de addig semmiképp sem.
én nem írattam fel, nem is volt itthon, aztán 5 hetes volt a babám, mikor az idegeskedéstől nem volt elég tejem. Lementem a gyógyszertárba, és kaptam neki tápszert. Még ki sem bontottam, mert vissza jött a megfelelő mennyiségű tej.
Amúgy dokihoz amúgy sem árt elmenni az ápoló szerek receptjeiért még a baba születése előtt.
9.42 vagyok
Hát nagyon kedves az első válaszoló. Pl. én sem kaptam volna a kórházban receptet, hiába kellett. A csecsemősök mondták, hogy ki se nyissam a számat az adjunktus asszony előtt, hogy recept kell.
Amúgy nekem is első baba, teljesen igazad van, ez az oldal azért van, hogy ezeket meg tudjuk kérdezni, én is sokat kérdezek/kérdeztem.
Először próbálj meg a patikában venni recept nélkül, lehet nálatok adnak. Mondom a férjemet elhajtották, hogy az nem úgy megy, mert van kismillió fajta és doktornő kell hozzá, hogy majd ő megmondja. Ehhez képest a gyereket még nem is látta, úgy írt fel egyet, hogy hátha jó lesz, ha meg nem próbálkozunk tovább. Úgyhogy ilyen alapon mindegy melyiket veszed. Amúgy nekem is úgy írta fel, hogy jogos alapom volt hozzá, nem csak úgy uk-muk-fukra. Mondtam a védőnőnek, hogy a kórházban is pótolni kellett, így írta fel.
Szóval kórház, patika, gyerekorvos válogatja.
Könnyű szülést neked és sok tejet! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!