Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek? Kell tápszer ha...

Szerintetek? Kell tápszer ha hazajövünk a kórházból?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy biztos ami biztos alapon legyen otthon egy doboz tápszer mikor hazajövünk a kórházból.Ez akkor is kell ha tudok szoptatni, vagy tényleg nem árt ha van otthon?És ha kell akkor honnan fogom tudni, hogy milyet vegyek mielőtt bemegyek a kórházba?Köszi a segítséget.
2011. máj. 3. 09:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
korhäzban irasd fel, es kesz!
2011. máj. 3. 09:34
 2/16 anonim ***** válasza:
Míg a kórházban voltunk párom iratott az háziorvossal. Volt tejem, de engem megnyugtatott, hogy van otthon tápszer. Egyik ismerősünk járt úgy, hogy a háziorvosa nem akarta felírni, pont pénteken jöttek haza a kórházból, anyukának volt teje, ennek ellenére szombat este 11-kor hívtak, hogy tudnánk-e adni nekik tápszert, mert nem elég a tej, a gyerek ordít.
2011. máj. 3. 09:40
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ott a tápszer el is fogod kezdeni használni. A kórházban ha van tejed, akkor tökéletesen felesleges, sőt árthat.
2011. máj. 3. 09:42
 4/16 anonim ***** válasza:

Szerintem előre nem kell felkészülni. Én se készültem, de az én esetem: a kórházban derült ki, hogy nem nagyon akar beindulni a tej. Mérték mennyit eszik, aztán mindig pótolni kellett, így kellett tápszer itthon is. De előre erre nem gondoltam. Boltban újszülöttnek nem tudsz venni. Férjem elment a gyógyszertárba és jól letolták, hogy mit képzel, fel kell íratni, ez nem úgy megy hogy adjon tápszert és kész. Kórházban esélytelen volt felíratni, mert a doktornő aki hazaengedi a babákat állítja, olyan nincs hogy nincs tej. Szóval rohanás gyerekorvoshoz, tápszer felír, és majd csak másnap délután lett a patikában a felírt fajtából. Gyerek addig szinte éhezett, hiába szoptattam.

Szóval te tudod, mennyire bízol abban, hogy lesz-e tejcsid, de előre akarod beszerezni, akkor házi gyerekorvosod írja fel.

2011. máj. 3. 09:42
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat.
2011. máj. 3. 09:47
 6/16 A kérdező kommentje:
A 9:42-től kérdezném, hogy akkor is elmehetek már a gyerekdokihoz amikor mg nincs meg a baba?Nem fog hülyének nézni, hogy receptért megyek oda?Bocs a hülye kérdésekért de első baba és hát tudod hogy van.....
2011. máj. 3. 09:48
 7/16 anonim ***** válasza:
38%
Nem értem miért döntöd el már szülés előtt, hogy nem fogsz szoptatni. Lehet, hogy tök jól menne. És már kevernéd is a tápot???
2011. máj. 3. 09:51
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem ertem, hogy nem lehet megerteni, hogy a KORHÄZBAN IS FELIRJÄK!!!!! Nem kell a häziorvoshoz rohangälni elötte! ISTENEM!
2011. máj. 3. 09:51
 9/16 A kérdező kommentje:

Kedves 9:51-es!

Megértettem de mindenkinél máshogy vannak ezek a dolgok.Nem kell LEKEZELŐEN írogatni, nyilván te sem úgy szültél, hogy mindent tudtál.Vagy igen? Mert akkor az csoda számba menne.Ezt az oldalt az ilyen kérdésekre találták ki, legfőképp azoknak akik nem tudnak ismerősöktől vagy rokonoktól tanácsot kérni.De hát mint ahogy írtam te biztosan mindent tudsz, ehhez meg csak gratulálni tudok.

2011. máj. 3. 09:57
 10/16 A kérdező kommentje:
A kommentem egyébként az utolsó 9:51 -nek szólt.
2011. máj. 3. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!