Szerintetek? Kell tápszer ha hazajövünk a kórházból?
Szerintem előre nem kell felkészülni. Én se készültem, de az én esetem: a kórházban derült ki, hogy nem nagyon akar beindulni a tej. Mérték mennyit eszik, aztán mindig pótolni kellett, így kellett tápszer itthon is. De előre erre nem gondoltam. Boltban újszülöttnek nem tudsz venni. Férjem elment a gyógyszertárba és jól letolták, hogy mit képzel, fel kell íratni, ez nem úgy megy hogy adjon tápszert és kész. Kórházban esélytelen volt felíratni, mert a doktornő aki hazaengedi a babákat állítja, olyan nincs hogy nincs tej. Szóval rohanás gyerekorvoshoz, tápszer felír, és majd csak másnap délután lett a patikában a felírt fajtából. Gyerek addig szinte éhezett, hiába szoptattam.
Szóval te tudod, mennyire bízol abban, hogy lesz-e tejcsid, de előre akarod beszerezni, akkor házi gyerekorvosod írja fel.
Kedves 9:51-es!
Megértettem de mindenkinél máshogy vannak ezek a dolgok.Nem kell LEKEZELŐEN írogatni, nyilván te sem úgy szültél, hogy mindent tudtál.Vagy igen? Mert akkor az csoda számba menne.Ezt az oldalt az ilyen kérdésekre találták ki, legfőképp azoknak akik nem tudnak ismerősöktől vagy rokonoktól tanácsot kérni.De hát mint ahogy írtam te biztosan mindent tudsz, ehhez meg csak gratulálni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!