6 hetesen 10 mm petezsák nem kicsi?
Szia én 6 hetesen (tehát a menzesz első napjától számítva) 7,7 mm-es petezsákom volt és 2 mm-es embrióm és már dobogott a szíve, de nekem lombik volt, így tutti volt mikor fogant. Ne aggódj, neked természetesen fogant, tehát még egy-két hét múlva belefér, hogy lássanak embriót!
drukkolok
16 h km
Mit mondott a doki? Gondolom mondta volna, ha gond lenne!
Nekem 4+5 hetesen volt 9 mm-es petezsákom!
Nyugi kismami, ne aggódj:) 6 hetesen nekem is csak a petezsák volt látható, semmi más. Azóta eltelt 5 hét, ma voltam UH-on, és igen, valóban féltem, hogy mit látunk majd,mivel az első UH.on embriót nem láttunk. Hát ma sírtam:) Nagy, van keze-lába, és boldogan úszkál, ficánkol a magzatvízben:)) És pulzál a kis szíve:) Nyugodj meg, minden rendben! A következő UH-on már ott lesz!!!:) Mikor mész legközelebb? Írj majd...
Boldog babavárást,és gratulálok!
5+5 hetesen 8 mm-es petezsákom volt, nem látszott benne semmi. 9 hónaposak az egypetéjű ikerfiaim. :-)
Ne aggódj és sok boldogságot!
Szia!
Nekem 5+5 hetesen volt 18 mm a petezsák és 2 mm-es a baba. Dobogott a szíve.
DE az előző babámnál 6 hetesen 9 mm-es volt a petezsák és a 8. hétig nem láttak benne semmit.
Most 2,5 éves ördögfióka!
Azóta is úgy el tud bújni, hogy David Merlini is megirigyelné :) rám meg hozza a frászt!
Ne izgulj, bízz a Babádban!
Ott van Ő csak még nőnie kell!
Nekem mindig azt mondta az orvosom, hogy biztos úgy tapadt meg, hogy nem látja az uh!
Igaza is lett,mert a még legfelső csücskében volt a petezsák annak meg a legfelső részében a Kisfiam :)
Szorítok Nektek!
Majd írd meg kérlek, hogy mi volt a következő uh-n!
Annyit fűznék hozzá az eddigiekhet, hogy az sem mindegy, milyen a doki uh gépe. Én a pozitív teszt után mentem egy héttel, és semmit nem láttott egyáltalán. De mondta, hogy egy jobb géppel már láthatónak kell lennie a petezsáknak. Így is lett. Nem egyforma az érzékenységük.
13 h kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!