32 hetes kismama vagyok. Teljesen elkeseredtem. Bőv lent. Mit tegyek?
:) Lehet, hogy Neked is majd csak pár napig tart a rossz hangulat, a kétségbeesés, de biztos, hogy minden rendben lesz:) Illetve, igazad van, legyünk kitartóak:)
(uaz voltam)
Sziasztok, tegnapelőtt 21:04-es vagyok. Holnap leszek 35 hetes, és még Nekünk is hiányzik elég sok minden. Igaz inkább csak apróságok, de pl Magamnak csak ma vettem meg a hálóinget. :( Mindenhol azt olvasom, hogy 34. hét körül, már az egész kórházi csomag össze volt pakolva. Mi nekünk meg még a kád is hiányzik.
Erre még az orvos is megijesztett, hogy előbb várható a Babuci... Nahát mondanom se kell, hogy el voltam keseredve, mi lesz ha valami nem lesz meg addigra? Mi lesz ha még egy rendes hálóingem se lesz pl mikor beindul a szülés? Tudom ezek apróságok, de pont azért pánikoltam be. Ma elkezdtem futkosni boltról boltra, mint a mérgezett egér... Még mindig van mit csinálni, de azért már jobb a kedvem. Emellett elkezdem ma a babaruhák mosását is :) Aztán lesz ami lesz...Remélem Baba kivár még egy két-három hetet legalább :))) Addigra Anya is elkészül várhatóan! Fel a fejjel Lányok! :D
34/35 hetes Kismama
Aranyosak vagytok lányok:)Nekem ma már kicsit jobb a kedvem.A hálóing szintén ma volt nálam is aktuális én is ezért rohangáltam:)
A mi babánk két héttel nagyobb szóval lehet h ő is előbb jön bár ez csak megérzés.Próbálom alkalmazni hogy egyik fülemen be a másikon ki ami a tanácsokat illeti.Miért akarnak befektetni a kórházba?nekünk igazából minden megvan ami majd kell a babának és nekem is.Persze egy két apróság hiányzik.Mi inkább most a számlákkal kezdünk elúszni,én ezért idegeskedek.De senkinek sem könnyű sajnos ilyen a világ:(Kisfiútok vagy kislányotok lesz?
Úgy látom sikeres volt a "terápia" körünkben:)
Nekem is jobb volt a napom és megkönnyebbültem:) Nálunk a ruhácskák, mindenféle apróság és a kórházi csomag Nekem és a Babának teljesen készen áll, be vannak rakva a szekrénybe illetve táskába, hogy apucinak már csak vonszolnia kelljen utánunk:)Viszont pont a kinézett babakocsi, pelenkázó..stb.várat még magára...meg még 1-2 dolog, amit nagyon szeretnék a kislányunknak:)
Nektek milyen nemű babóca lesz?
Egyébként nagyon lerövidült a méhnyakam, viszont teljesen zárt vagyok, ennek ellenére mondta az orvos, hogy a 36 hétig feküdnöm kell és be szeretett volna fektetni. Amúgy egészségileg teljesen jól vagyunk mind ketten.Illetve úgy veszem észre, hogy ennek a dokinak 10 kiló feletti hízás a mániája és sok kismaminak diétáznia kell ( Védőnőm: most mindenkinek diétáznia kell? :P Úgy látszik csak ez az orvos volt terhesgondozáson mostanság:)) És lehet, hogy ez a két dolog sok volt neki...
Mikorra vagy kiírva? Egyébként Nekünk is szent meggyőződésünk, hogy előbb jön a baba:)
Képzeld el, miután megnyugvást találtam, minden csodálatosan alakult:) Egyrészről megvannak a babacuccok, másrészről, voltunk pénteken Uh-on, Nst-n és az orvos is megvizsgált (egy másik doki) és ő mindent renben talált. Úgy néz ki, a másik valamit nagyon félrenézett:P
Apás szülés lesz, voltunk is pont kedden felkészítőn. Jó volt, a férjem is megnyugodott és láttuk, hogy hova fogunk menni:)
Egyébként én is a kezdetektől kislányt éreztem és azt is szerettem volna a legjobban, a férjem persze kisfiúra voksolt. Ennek ellenére természetesen már alig várja a kislányt. Csak ugyebár a férfiak (vis sokan közülük) már most elkezdenek túlontúl, feleslegesen aggódni, mi lesz majd, ha jönnek a pasik...:)
Te félsz a szülés miatt? Remélem jól vagytok.
:) Reggelről én is görcsölésre ébredtem, de hál Istennek elmúlt:)Egyébként a 31. héten volt az első ilyen görcsölésem:(
Nst-re azt mondták, hogy a betöltött 35. héten jelentkezzek be telefonon. Ugyarra a napra, ultrahangra, Nst-re és terhesgondozásra is adtak időpontot. (Egyébként én a hatvani kórházban szülök) 20 percig tart az Nst, két tappancsszerűséget raknak a pocidra és ahogy kényelmes nektek, feküdnöd kell. A gép nézi a pici mozgását, aktivitását, ill. a fájásokat, méhösszehúzódásokat is. A kiscsajszi az elején élénken érdeklődött, hogy mik lehetnek azok a hasamon, mert bele is rúgott egy párszor.:)
A pelenkázó megjött múlthéten, apuci össze is rakta:) A babaetetéshez, ápoláshoz szükséges holmik már régebb óta megvannak. A kisruhákat már jómúltkor kimostam, be is vannak a szekrénybe pakolva, ill. külön rakva, amiben hazahozzuk:). Holnap a férjem munkatársa el tudja hozni Pestről a kiságyat és annak minden tartozékát, illetve pelekázófeltétet, mellszívót, autóshordozót. Azt hittük, kiszállítják majd nekünk, és még jó, hogy a férjem felhívta őket, mert akkor derült ki, hogy személyesen kellene átvenni... Aztán ahonnan a babakocsit rendeltük, kiderült, hogy nem tudják beszerezni, így gyorsan rendeltünk máshonnan, ahol lehet, hogy még a kívánt színben is lesz:)
Remélem jól vagytok minden téren!!:) Nektek is első baba? A szüléstől nem félek, viszont olykor elgondolkodom, hogy jól fogom-e szoptatni, észre fogom-e venni, hogy mi baja van, mit szeretne...Neked is vannak hasonló gondolataid?
Szia, minden jót Nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!