Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félek h elhízok! Mit tegyek h...

Félek h elhízok! Mit tegyek h ne így legyen?

Figyelt kérdés
Már van 2 gyermekem de szeretnénk még egyet. Sikerült leadnom nagyon nagyon nehezen és sok év alatt azt a plusz 22 kilót! Már a kicsi 7 éves és ennyi időmbe telet kb. Nagyon félek h visszahízok és nem fogom soha leadni. Mit lehet tenni h ne így legyen?
2011. ápr. 29. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
kevés cukor, kevés só. és teljes kiőrlésű pékárut válassz. cukros üdítőt abszolút kerüld:) egyik kismama a családunkban eléggé hízásra hajlamos, de ezt tartja, nem eszik kevesebbet, vagy mást, csak odafigyel arra, h egészségesen tegye. száraz hús, tejtermékek kevesebb zsírral stbstb. alig hízott, a baba szépen fejlődik, hatalmas a hasa...:)
2011. ápr. 29. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:
emellett még a terhes torna sem árt, ha egészségesek vagytok.
2011. ápr. 29. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen iktasd ki a cukrot és a lisztet az étrendedből. Fogyassz sok húsit, halat, tejtermékeket, zöldséget, gyümölcsöt. Én is hízékony alkat vagyok, de az update módszer szerint étkezek és minden rendben van a súlyommal.
2011. ápr. 29. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Gondold át, megérte hízni 22 kg a gyermekeddel? le tudtad adni? sok idő? elhiszem, van akinek a gyerek, hogy összejöjjön az telik években. ha van erőd, akarod, szeretnéd akkor vágj bele, de ha van kicsi kételyed is akkor ne tedd, ne vállald, ne hogy a gyerek egy lelki furdi legyen a kg-dal szemben.

egy szavam sem bántásnak szántam.

dönts a legjobb belátásod szerint :D 14 hetes kismami

2011. ápr. 30. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!