Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megéreztétek előre, hogy fiú,...

Megéreztétek előre, hogy fiú, vagy lány lesz?

Figyelt kérdés

Első terhességem 10. hetétől már álmodtam, hogy babát tartok a kezembe, egy kisfiút, mindig ugyanúgy nézett ki. Nem újszülött volt, hanem egy éves körüli baba. Kisfiam született és pont úgy néz ki, mint amilyennek álmodtam. Most másodszorra is terhes vagyok, 18 hetes és ma álmodtam először róla. Illetve arról, hogy ultrahangon mondanak valamit, de nem emlékszem mit. Azt is álmodtam, hogy kisfiam rábök a hasamra és közli: "kisfiú".

Ma megyünk 4D ultrahangra és már nagyon izgulok, valószínű azért is a sok zagyvaság. Így másodiknak jobban szeretnénk kislányt, bár mindegy, csak egészséges legyen. Ti megéreztétek biztosra? Az lett aminek gondoltátok?

2011. ápr. 29. 07:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Tudod, én egyre jobban úgy gondolom, hogy igenis meg lehet érezni. Lehet hogy én vagyok selejtes, de nálam szinte semmi babona, jóslás, fogamzásnaptár nem vált be, inkább a fordítottja. Viszont mindkét terhességemnél valahogy már a + teszttől kezdve egyszerűen tudtam, hogy ki van odabent, mindennek ellenére.
2011. ápr. 29. 12:38
 22/24 anonim ***** válasza:
Szia!én évekig azt mondtam hogy ha egyszer terhes leszek akkor tuti kisfiam lesz.még terhes sem voltam csak terveztük a babát és már akkor is fiú cuccokat vásároltam.Aztán terhes lettem és 18 hetesen a doki megkérdezte hogy akarjuk e tudni a baba nemét,és én mondtam neki hogy igen szeretnénk de tuti hogy kisfiú.Erre a doki csak rám mosolygott és mondta hogy igen fütyije van a babánknak.Amúgy amíg nem tudtuk a baba nemét a családban mindenki azt mondta hogy tuti hogy kislány lesz,és nem hittek nekem hogy kisfiút hordok a szívem alatt.Csak akkor hitték el amikor már a doki is azt mondta.Úgyhogy én 100%ra tudtam hogy kisfiam lesz.Majd írj hogy neked bejött-e a megérzésed! :)
2011. ápr. 29. 17:55
 23/24 A kérdező kommentje:
Megmutatta magát, és a kisfiamnak igaza volt álmomban. Kisfiú lesz a kicsi is.
2011. máj. 14. 09:10
 24/24 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

Üdv: a 2 gyermekes,22h.km.

2011. máj. 14. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!