Megéreztétek előre, hogy fiú, vagy lány lesz?
Első terhességem 10. hetétől már álmodtam, hogy babát tartok a kezembe, egy kisfiút, mindig ugyanúgy nézett ki. Nem újszülött volt, hanem egy éves körüli baba. Kisfiam született és pont úgy néz ki, mint amilyennek álmodtam. Most másodszorra is terhes vagyok, 18 hetes és ma álmodtam először róla. Illetve arról, hogy ultrahangon mondanak valamit, de nem emlékszem mit. Azt is álmodtam, hogy kisfiam rábök a hasamra és közli: "kisfiú".
Ma megyünk 4D ultrahangra és már nagyon izgulok, valószínű azért is a sok zagyvaság. Így másodiknak jobban szeretnénk kislányt, bár mindegy, csak egészséges legyen. Ti megéreztétek biztosra? Az lett aminek gondoltátok?
Szia.Az elsőnél nem éreztem semmit,mindenki lányt mondott(kínai fogamzás,inga),egyedül a barátnőm mondta,hogy szerinte fiam lesz,hát az lett,már lassan 3éves:-)Most ismét babát várok,már 32hetes pocakos vagyok,nála megéreztem,hogy fiú lesz,és úgy néz ki uh szerint,hogy 100%-ra kisfiú!
Üdv
Én is szoktam megálmodni dolgokat!! Pl a poz.terhességi tesztemet is megálmodtam utóbb :) Aztán meg azt,hogy nagy hasam lesz (így a 20.héten kicsit nagyobb a pocim,mint az előző terhességemnél)
Az első terhességemnél az egyik kirakatban hónapokig néztem egy rózsaszín sapit:) aztán az uh-n a 28. héten kiderült,hogy kislányunk lesz.
A második terhességemnél azt álmodtam,hogy kicsi hasam lesz- és valóban,elég kicsi hasam volt.
Aztán megálmodtam a terhesség alatt egy jelenetet,ami 1,5 évvel később lejátszódott :) Akkor láttam a 2. gyermekünket,akit fiúnak néztem- nem láttam,a fütykösét,azt hittem fiú.: kislány,de mindenki fiúnak nézi,és ha nem tudnánk hogy lány,akkor...
Most a 3. terhességnél iszonyat hülyeséget álmodtam: a védőnőknél voltam,ahol csináltak uh-t és azt mondták,hogy fiú. Ekkora ostoba egy álmot!! -de azért reménykedünk,hogy most már fiunk is lesz :)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát minden pocakosnak!!!!!
Üdv: 2 gyermekes, 20 h.km.
Szija!
Én különleges eset vagyok, 2. hét óta (valóban, még tesztet sem csináltam) tudtam, hogy fiunk lesz... mint egy szilánk az agyamban. Kisfiú. Mondtam is mindenkinek 10. héttől, hogy nekem tuti fiam lesz, holott végig lánnyal álmodtam!!!
12. hetin fiúnak tűnt, hacsak nem viccelt meg minket az UH gép. 18. hetin talán már biztosra meg tudják mondani, jól éreztem-e :)
Anyum anno lány érzett mindkettőnknél, de fiúval álmodott végig. Lányok lettünk mindketten :)
Nekem nagyon érdekes, mert az elős babánál és az EKG-s nővér a 7.héten ránézett a papírra és azt mondta, hogy fiús az EKG és igaza lett!:)
A kisfiamnál még nem voltak megérzéseim, viszont a 14. héten megálmodtam a gyönyörű, kék szemű kisfiamat és tényleg úgy is néz ki.:)
Most abszolút biztos vagyok benne, hogy lányom lesz, eddig a dokim is azt mondja.
Igazából persze tök mindegy, legfeljebb majd 3 pasit imádok!:)
Egy majdnem 3 éves kisfiú anyukája,egy 15 hetes pocaklakóval
szia
én már kislány koromban is tudtam hogyha anya leszek nekem
csakis kislányom lehet.
nem tudom megérzés..
amikor terhes lettem férjem mondogatta hogy fiú fiú..
én meg hogy csakis lány lehet ez tuti !
18 heti ultrahangomon kiderült : KISLÁNY
hogy megérzés volt e vagy nem, nem tudom.
azért remélem a másik babánk már kisfiú lesz
hogy apa is örüljön :)
én is megéreztem,hogy kisfiam lesz de viszont az álmomban kislány volt. végül a megérzésem vált valóra :)
várjuk az eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!