Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megéreztétek előre, hogy fiú,...

Megéreztétek előre, hogy fiú, vagy lány lesz?

Figyelt kérdés

Első terhességem 10. hetétől már álmodtam, hogy babát tartok a kezembe, egy kisfiút, mindig ugyanúgy nézett ki. Nem újszülött volt, hanem egy éves körüli baba. Kisfiam született és pont úgy néz ki, mint amilyennek álmodtam. Most másodszorra is terhes vagyok, 18 hetes és ma álmodtam először róla. Illetve arról, hogy ultrahangon mondanak valamit, de nem emlékszem mit. Azt is álmodtam, hogy kisfiam rábök a hasamra és közli: "kisfiú".

Ma megyünk 4D ultrahangra és már nagyon izgulok, valószínű azért is a sok zagyvaság. Így másodiknak jobban szeretnénk kislányt, bár mindegy, csak egészséges legyen. Ti megéreztétek biztosra? Az lett aminek gondoltátok?

2011. ápr. 29. 07:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi kislányt várunk, 32 hetes vagyok. A 18. héten megmutatta magát.:) Én nem éreztem semmit. Az idős nénik mind fiúra tippeltek:)hasforma alapján, hát nem jött be. Én csak reménykedtem a kislányban!:)
2011. ápr. 29. 07:08
 2/24 anonim ***** válasza:
Én nem éreztem meg, csak nagyon akartam h kislány legyen.Végül az lett, most pedig azt érzem h fiam fog születni.Boldog babavárást neked!!!
2011. ápr. 29. 07:09
 3/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nektek is boldog babavárást! A babonákban (hasforma, milyen ételt kíván, gyomorégés...stb) nem hiszek, a megérzésben viszont igen. Más területeken is mindig bejött. Csak most nincs konkrét megérzésem. Még pár óra és már tudni fogom. Nagyon izgulok.
2011. ápr. 29. 07:18
 4/24 anonim ***** válasza:
Én megálmodtam a fiamat:-) Mindenki lányt mondott, csak én tudtam, hogy biztos fiú:-) Én azt álmodtam, hogy a férjem ült a szőnyegen a fiúnkkal és játszott:-) Most újra gyermeket várok. Megint mindenki lányt jósol:-)Viszont én megint megálmodtam, hogy fiam született akit Attilának hívtam:-)8 hét múlva kiderül, hogy kinek lesz igaza:-)
2011. ápr. 29. 07:18
 5/24 anonim ***** válasza:
Anyósom jósolta meg mert megálmodta.
2011. ápr. 29. 07:24
 6/24 anonim ***** válasza:

Az eszemmel fiút gondoltam, de a szívem lányokat súgott :)

2 lányunk van :):)

2011. ápr. 29. 07:28
 7/24 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek a megálmodós dologban.

Elsőnek fiúra esküdtem, lány lett. Másodiknak gondoltam akkor legyen mégegy lány, fiú lett. Most megint fiút akarok, úgyhogy lány lesz természetesen :D

2011. ápr. 29. 07:29
 8/24 anonim ***** válasza:
Lányt szerettem volna, de egyszerűen tudtam hogy kisfiú. és az is :)
2011. ápr. 29. 08:15
 9/24 anonim ***** válasza:
Én ha rágondolok mindig fiúként van előttem... pedig a lánynak nagyobb esélye volna, már ha az ovuláció-együttlét távolságot nézem. Pedig a kislánynak azt hiszem jobban örülnék, mégis fiúnak érzem.
2011. ápr. 29. 08:17
 10/24 anonim ***** válasza:

Majd írd meg végül mi lett :))

Én megéreztem mindig hogy kit várok és valóban úgy is lett, mondjuk a fiús terhességeimmel teljesen mások a tüneteim mint a lányossal volt ( harmadik babát várjuk) így megérzés ide vagy oda már a tünetekből tudtam hogy harmadjára fiú lesz (első lány, második fiú)

Az elsőnél álmodtam is vele, a nevét is megálmodtam. A másodiknál nem volt ilyen (így csak 38.hétre találtunk megfelelő nevet) :)) Most 26 hetes vagyok, még nincs nevünk, de még nem is álmodtam sajnos vele .

Jó egészséget nektek!! Szia!

2011. ápr. 29. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!