Megéreztétek előre, hogy fiú, vagy lány lesz?
Első terhességem 10. hetétől már álmodtam, hogy babát tartok a kezembe, egy kisfiút, mindig ugyanúgy nézett ki. Nem újszülött volt, hanem egy éves körüli baba. Kisfiam született és pont úgy néz ki, mint amilyennek álmodtam. Most másodszorra is terhes vagyok, 18 hetes és ma álmodtam először róla. Illetve arról, hogy ultrahangon mondanak valamit, de nem emlékszem mit. Azt is álmodtam, hogy kisfiam rábök a hasamra és közli: "kisfiú".
Ma megyünk 4D ultrahangra és már nagyon izgulok, valószínű azért is a sok zagyvaság. Így másodiknak jobban szeretnénk kislányt, bár mindegy, csak egészséges legyen. Ti megéreztétek biztosra? Az lett aminek gondoltátok?
Az eszemmel fiút gondoltam, de a szívem lányokat súgott :)
2 lányunk van :):)
Én nem hiszek a megálmodós dologban.
Elsőnek fiúra esküdtem, lány lett. Másodiknak gondoltam akkor legyen mégegy lány, fiú lett. Most megint fiút akarok, úgyhogy lány lesz természetesen :D
Majd írd meg végül mi lett :))
Én megéreztem mindig hogy kit várok és valóban úgy is lett, mondjuk a fiús terhességeimmel teljesen mások a tüneteim mint a lányossal volt ( harmadik babát várjuk) így megérzés ide vagy oda már a tünetekből tudtam hogy harmadjára fiú lesz (első lány, második fiú)
Az elsőnél álmodtam is vele, a nevét is megálmodtam. A másodiknál nem volt ilyen (így csak 38.hétre találtunk megfelelő nevet) :)) Most 26 hetes vagyok, még nincs nevünk, de még nem is álmodtam sajnos vele .
Jó egészséget nektek!! Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!