Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik tesztnek higyjek?

Melyik tesztnek higyjek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap délelött lett egy halvány pozití tesztem!Meg ma reggeli első vizeletből is.Viszont most délután egy negatívat produkáltam!Két évig próbálkoztunk a babával,de nem jött össze!Teljesen letettünk róla,olyannyira,hogy Januárban szeretkeztünk utoljára!Azóta kétszer menseltem,de mind a kettő csak egy-két napos volt!Eszembe se jutott a terhesség,de ttegnap reggel elájultam a munkahelyen,és egy kolleganő ösztönzésére csináltam egy tesztet.És láss csodát pozitív!De lássuk be ez lehetetlen.Erre a ma reggeli is pozitív igaz mindkettő haloványan.Most meg negatív lett.Mi lehet velem???Kétségek között vagyok!Járt már így valaki közületek?Nem tudom mit higyjek!Segítsetek!!!

2009. márc. 6. 13:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nem keserítettél el,két lábon a földön járok,és számomra is hihetetlen ez az egész!Köszi a bíztatást!Kíváncsi leszek,mert ha valóban igaz akkor az egy igazi csoda lesz!!!!!KÖSZI MINDENKINEK!!!!
2009. márc. 6. 14:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

a halvány csík is csík, az nem jön csak ki úgy szíre, szóra. A barátnőmnek is kellett még egy hét, mire rendesen látszódott.

Van esélyeg szerintem, szorítok!!

2009. márc. 6. 14:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nálunk jan.10-én volt szeretkezés és 24-én már erős pozi lett a tesztem.Ezt csak viszonyításként írtam,de októberben sajnos nekem csak 1 halvány pozitív tesztem volt,és az is már későn,sajnos elment a baba akkor.Kívánom,hogy veled ez ne történjen meg.De én a helyedben elmennék egy nőgyógyászhoz.

(második voltam)

2009. márc. 6. 14:39
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bátorítást!Tényleg nagyon jól esik!Jövő héten megyek a dokihoz.Írok mindenképp,hogy mi lett.Kedves 2.válaszoló,nagyon sajnálom ami veled történt.Szomorú ezt olvasni:-(Én ezért nem reménykedek egyyenlőre,mert tényleg hihetetlen csoda ha most babócát várok.
2009. márc. 6. 16:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Ne szomorkodj!!!Nem ez volt a célom.Most pihenj sokat,ne emelgess,nézz vígjátékokat,gondolj szép dolgokra,és arra,hogy szép babád lesz.Csak pozitívan!!!

második

2009. márc. 6. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!