Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kétségbe vagyok esve, melyik...

Kétségbe vagyok esve, melyik tesztnek higyjek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mára nem várom.Tegnap délután lett egyértelmű pozitívat teszteltem(medilab).Ma reggel pedig egy totál negatívat(kazettás Corax).El vagyok keseredve.3 éve várjuk a babót,és lombik elött állunk...olyan jó lett volna ha magától összejön:-(.Van valaki köztetek aki így járt és a pozitív tesztnek volt igaza?

Köszönöm a válaszokat!

2009. okt. 2. 07:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
50-50%!Szerintem vegyél még 1 tesztet és csináld meg,vagy menj el dokihoz!Remélem összejött nektek!Drukkolok!
2009. okt. 2. 07:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem negatív lett,én is így jártam de szerintem is kell még 1 teszt mert hallottam már az ellenkezőjéről is!Nálunk egész más fajta tesztek voltak!Drukkolok én is!
2009. okt. 2. 07:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Szerintem menj le a gyógyszertárba és vegyél Clear Blu-t, nekem ez mutatta ki egyértelműen. Elég drága, de megéri. Én is teszteltem a másik kettővel, de mindkettő negatív volt. Sok sikert!
2009. okt. 2. 08:00
 4/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Olvasgattam egy kicsit és a MediLab állítólag nem jó teszt!Valószínű engem is becsapott:(Szomorú vagyok!Pedig olyan jó lett volna...tegnap még a fellegekben jártam!

Puszi nektek!

2009. okt. 2. 08:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne legyél szomorú.vegyél Clear Bluet.Lehet,hogy az a másik azért lett -,mert másmilyen érzékenységű.
2009. okt. 2. 08:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne keseredj el, de azért annyira ne is éld bele magad. Szerintem várj még egy pár napot és vegyél egy 3. tesztet is és annak az eredménye már tuti lesz.

Sok sikert! Drukkolok!

2009. okt. 2. 08:48
 7/9 anonim ***** válasza:

A corax-ról is megoszlanak a vélemények...

Gravi hcg-t ajánlom, patikában kapható, nekem 13 napos babát kimutatta erősen. Nagyon jó teszt! Annak higyj!

Drukk!

2009. okt. 2. 11:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Érdekel, hogy ma reggel teszteltél-e?

2009. okt. 3. 19:47
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajnos a Medi-Lab tényleg becsapott,mivel tegnap este megjött a mensim:-(

Azért köszönöm a válaszokat.Puszi nektek!

2009. okt. 4. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!