Kétségbe vagyok esve, melyik tesztnek higyjek?
Sziasztok!
Mára nem várom.Tegnap délután lett egyértelmű pozitívat teszteltem(medilab).Ma reggel pedig egy totál negatívat(kazettás Corax).El vagyok keseredve.3 éve várjuk a babót,és lombik elött állunk...olyan jó lett volna ha magától összejön:-(.Van valaki köztetek aki így járt és a pozitív tesztnek volt igaza?
Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Olvasgattam egy kicsit és a MediLab állítólag nem jó teszt!Valószínű engem is becsapott:(Szomorú vagyok!Pedig olyan jó lett volna...tegnap még a fellegekben jártam!
Puszi nektek!
Szia!
Ne keseredj el, de azért annyira ne is éld bele magad. Szerintem várj még egy pár napot és vegyél egy 3. tesztet is és annak az eredménye már tuti lesz.
Sok sikert! Drukkolok!
A corax-ról is megoszlanak a vélemények...
Gravi hcg-t ajánlom, patikában kapható, nekem 13 napos babát kimutatta erősen. Nagyon jó teszt! Annak higyj!
Drukk!
Szia!
Érdekel, hogy ma reggel teszteltél-e?
Sziasztok!
Sajnos a Medi-Lab tényleg becsapott,mivel tegnap este megjött a mensim:-(
Azért köszönöm a válaszokat.Puszi nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!