Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik tesztnek higyjek?

Melyik tesztnek higyjek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap délelött lett egy halvány pozití tesztem!Meg ma reggeli első vizeletből is.Viszont most délután egy negatívat produkáltam!Két évig próbálkoztunk a babával,de nem jött össze!Teljesen letettünk róla,olyannyira,hogy Januárban szeretkeztünk utoljára!Azóta kétszer menseltem,de mind a kettő csak egy-két napos volt!Eszembe se jutott a terhesség,de ttegnap reggel elájultam a munkahelyen,és egy kolleganő ösztönzésére csináltam egy tesztet.És láss csodát pozitív!De lássuk be ez lehetetlen.Erre a ma reggeli is pozitív igaz mindkettő haloványan.Most meg negatív lett.Mi lehet velem???Kétségek között vagyok!Járt már így valaki közületek?Nem tudom mit higyjek!Segítsetek!!!

2009. márc. 6. 13:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 4 tesztet is csináltam, mert mindegyiken nagyon halvány volt a másik csík. És terhes voltam, már 8 hós a babám:)

2009. márc. 6. 13:50
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Még nagyon kevés a hcg a szervezetedben,azért csak a reggeli vizeletben látszik.Az ájulás miatt én elmennék egy uh-ra,mert méhen kívüli baba is produkálhatja ezt a tünetet.Ezt egy nagyon tapasztalt nőgyógyásztól tudom.

Jobb félni,mint megijedni!

Én szorítok és drukkolok Nektek.

Írd meg feltétlenül,ha jártál orvosnál.

2009. márc. 6. 13:56
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
szia szerintem menj orvoshoz hogy megbizonyosulj rola,tényleg az vagy e.remélem igen.halvány csik is csik,de azért menj dokihoz,az ájulással meg nem szabad játszani.sok sikert.16 hetes km
2009. márc. 6. 13:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj el dokihoz, az a biztos. Én először erős pozitívat teszteltem, másnap negatívat, harmadszorra halvány pozitívat (3 féle teszttel), most 5,5 hós a kislányom :D

És NE ADD FEL akkor sem, ha most esetleg mégsem jött össze - de szerintem ez baba lesz!!!! :D

2009. márc. 6. 13:57
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem soha nem lett sötétebb reggel sem, dokinál az orvosi sem. Voltam uh-n, mert arra gondoltak méhen kívüli-most hat hónapos kicsim:)
2009. márc. 6. 14:02
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Menjel dokihoz, az ajulassal ne jatszal! Barmelyik nodokihoz elmehetsz, meg a mai nap, ne varjal hetfoig! Sok orvoshoz nem kell bejelentkezni, menjel oda a rendelesre.
2009. márc. 6. 14:02
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
En helyedben elmennek dokihoz. Foleg, hogy csak januarba szeretkeztetek (biztos nem februart akartal irni, mert a kkor egesz mas a helyzet). Mert akkar, hogy is szamolok meg ha januar utolso napjan szeretkeztetek egyutt akkor is mar a tesztnek eros pozitivnak kell lennie. Nem akarlak elkeseriteni es bocsi ha megis sikerul. Ha januar vegen fogant a baba, februar kozepere mar beagyazodott. A hcg meg mar 3 hete termelodik a szervezetedbe. Ez eros pozitiv tesztet kene produkaljon sot meg delutan is. Nem zarom ki a babat es itt is olvasunk tobb szaz csodarol amikor csak hetek mulva lesz pozitiv a teszt de, menj el dokihoz es nezesd meg magad. Vervetelbol is megutdjak nezni a hcg szintedet es talan mar az uh-n is latszik valami. Kivnanom neked, hogy baba legyen a dolgoba!!!!
2009. márc. 6. 14:03
 8/15 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok!Tényleg Januárban szeretkeztünk utoljára,ezért is kételkedem abban,hogy terhes vagyok!Értetlenül állok a pozitív tesztek elött,hisz ez lehetetlen...!Pedig olyan jó lenne ha elhihetném:-(Egész nap csak alszok,ma dolgozni sem tudtam elmenni.Az ájulás lehet fáradságtól is nem?

Köszi a válaszokat!Keresek egy dokit:-D

2009. márc. 6. 14:10
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

szia

Remélem sikerült és már terhes vagy,de ha mégse ne add fel!

Én úgy jártam,hogy már nem hittem,hogy normál úton terhes lehetek kb.5 hónapja szeretkeztünk védekezés nélkül és nem lettem terhes.

Aztán mégis sikerült, a párom kérdezgette,hogy nem jött még meg kb. 2 hétig mire én is elgondolkodtam,hogy már tényleg meg kellett volna jönnie.Féltem,hogy megint csalódok ezért rá még kb. 1 hétre megcsináltam a tesztet 2 szer és pozitív lett!Aznap meg is erősítette a nődoki!

Akkor voltam 5 hetes.

25 hetes kismami

2009. márc. 6. 14:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolso vagyok (14:03 ha kozben valaki irt). Lehet baba a dolgoba meg ne keseredj el! Nem akartalak elszomoritani csak tenleg olyan hihetetlen, hogy januarba szeretkeztetek utoljara es halvany a teszt. De minden terhesseg mas es az aluszekenyosag is nagyon jo jel. :) Megy a drukk, hogy baba legyen!!!
2009. márc. 6. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!