Vetélés hogyan kezdődött, akinek volt? Részletek lent.
Kb. 7 hetes vagyok, szedek Duphastont, mert barnázgattam, volt egy-két csepp vér, hasam görcsölt. Két napja folyamatosan görcsöl a hasam, ma már folyamatos halvány piros vér jön, de kevés.
Egy hete még nem volt szívhang, hét végén kellene mennem újra.
Aggódjak?
Ne aggódj, mert az nem segít. Tenni úgysem tudsz a gyógyszer szedésén és a pihenésen kívül semmit.
Nekem is barnázással indult, akkor kaptam Utrót, de már későn. 2 nap múlva begörcsöltem, elkezdett ömleni a vér, irány a kórház, ott meg azonnal a műtő, mert el kellett állítani az erős vérzést.
Most újra terhes vagyok, az első pozitív teszttől szedem az Utrót, 10 hetes vagyok, eddig semmi bajom.
Mennyi idő telt el a barnázástól a sok vérig?
Én már 1 hete szedem a gyógyszert, és tegnap óta barnázással indult, ma meg már vér, de nyálkás és kevés.
Gratulálok és sok sikert a babádhoz!
Azzal,hogy idegeskedsz,csak ártasz! Ha olyan el tudsz menni,akkor menj el az ügyeletre, mert minél hamarabb vagy biztos kezekben,annál nagyobb az esély,hogy megmaradjon a babád!!
Az első vetélésem így zajlott: kb 6.hét közepén egyik este kevés barnás folyást találtam a fehérneműn. Igyekeztem pihenni. Pár nap múlva (kb.2) megint kevés barnás folyást találtam a fehérneműn este. Kb rá 2 napra pedig elkezdtem vérezni. Nem görcsöltem,nem fájt semmim (a szívemen kívül).
Második vetélésem: a 7. hét első napjától kevés barnás folyásom volt,pont hétvégére esett. Igyekeztem pihenni,amit 2 gyerkőc mellett nem lehetett.Igyekeztem nem emelni,mert észre vettem,ha emelek,akkor kezdődik a barnázás. Hétfőn elmentem a helyi dokihoz,aki nem írt fel semmit,csak annyit mondott,hogy "hát akkor ne emeljen". Haza mentem, pár órára rá, vérzeni kezdtem, az embriót is láttam,olyan volt,pont olyan mint az uh-n. Akkor sem voltak görcseim,egyszerűen csak vérezni kezdtem.
Menj el minél előbb ügyeletre,hogy legyen esélye a babádnak!!!
Majd írd meg,hogy mi lett!! Szorítunk!!!
Üdv:2 gyermekes,19h.km.
Nekem is hasonlóak voltak a tüneteim, de sajnos vetéléssel végződött a hetedik héten. Először barnázgatás, majd vérezgetés, végül spontán vetélés, nem kellett műtét.
Ha nehéz is, amennyire lehet próbálj meg minél többet pihenni és ne idegeskedj. Leírtam a történetem, ami sajnos nem végződött jól, de azért még van remény, nekem személyes ismerősöm is van, aki barnázott és még vérezgetett is terhessége elején, de végül minden rendben volt. Kívánom, hogy veled is jól alakuljanak a dolgok!
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat.
Nagyon enyhe a vérzés, éppen hogy csak pecsétel, nem mentem ügyeletre. Felhívtam az orvosomat, holnap megnéz, az éjszaka már nem mérvadó.
Nagyon görcsöl a hasam, ami már nagyon zavar, mert már 3 hete folyamatosan érzem, az első terhességemnél (2 éves a kislányom) nem tartott ennyi ideig, vele minden teljesen rendben volt.
Megírom a holnapi eredményt. Köszönöm a biztatást és együttérzést.
Sajnos rossz a hír :((((
A petezsák nem nőtt és üres.
Kórház és eltávolítják a petezsákot.
Nagyon szomorú vagyok, de tudom, h. így "jobb", mintha egy esetleg sérült gyerekünk született volna.
Minden jót nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!