Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Való igaz, hogy nem lehet...

Való igaz, hogy nem lehet szexelni terhesség alatt, mert abortív hatása lehet?

Figyelt kérdés

ezt egy jónevű, kedves, lelkiismeretes nőgyógyász honlapján olvastam, eddig mindig segített, ha bajom volt, ezért hiszek neki.

Viszont más oldalakon azt olvastam, kifejezetten szabad...

Valahogy nem tudok elképzelni 10 hónapot (a szülés utáni 6 héttel együtt) amikor nincs testi kapcsolat köztünk, félek, hogy távolságot hoz a kapcsolatunkba.

De el sem tudnám engedni magam azzal a tudattal együttlét közben, hogy mi van ha most tényleg....

mik a tapasztalatok, véleményedk?

2011. ápr. 17. 06:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a többi választ is!

Ha veszélyeztetett lennék, természetesen nem jelentene gondot lemondani a baba érdekében.

Azért tettem fel így a kérdést, mert ezt az egy ilyen véleményt láttam.

2011. ápr. 17. 10:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Nagyon jó nevű, idős, tapasztalt nőgyógyászom volt és véletlen sem mondta, hogy nem szabad szeretkezni, sőt, mindig kiemelte, hogy éljek ugyanúgy mint eddig! Tapasztalata szerint épp akkor lesz gond, ha a kismama levegőt is alig mer venni, annyira aggódik. Nekem a terhesség 6. hete körül 2-3 napos kis barnás maszatolásom is volt és még ekkor is azt mondta, hogy szeretkezzünk nyugodtan. Azóta sincs semmi baj. Van olyan helyzet, amikor tilos, de egy egészséges terhesség mellet nyugodtan lehet!
2011. ápr. 17. 11:21
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Az első 12 hétben, ill veszélyeztetett terhességnél nem szabad!!

A 12 hét után lehet, az utolsó hetekben pedig kifejezetten ajánlják, főleg aki már túlhordja a babát. Szülésmegindító hatása lehet, mi hiába tettü nk meg mindent, nem indult meg:)))

2011. ápr. 19. 08:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Az első 12 hétben is szabad, ha nincs vérzés vagy ilyesmi.
2011. ápr. 19. 08:50
 15/15 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 19. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!