Mit tanácsolnátok egy 18éves lánynak?
Úgy hozta az élet, hogy 18 évesen anya leszek!
Nem szeretnék olyan válaszokat, hogy majd megbánom, meg menjek abortuszra, stb.
Sajnos nincsenek kisgyerekes ismerőseim, igy nem tudok elmenni hozzájuk babázni, vagy valami.
Tőletek, anyukáktól szeretnék jó tanácsokat kapni, hogy mikre készüljek fel.
Esetleg küldhetnétek nekem saját baba kelengye listát is, amit ti magatok irtatok össze. Nem tudom, hogy mi az ami tényleg kell és mi az amire nincs szükség.
Irhattok nekem hasznos tanácsokat is.
Sajnos nincsen túl sok pénzem, de a legfontosabb dologra megvan a pénz, nem fog hiányt szenvedni semmiben sem a pici. Hogyan tudnék ésszerűen spórolni? Milyen praktitákat tudtok?
Minden tanácsot nagyon szivesen fogadok :)
Kötöszködő válaszokat nem kérek. Igy alakult az életem, ezen nem szeretnék változtatni, már nagyon várjuk a párommal a babát :)
12hkm
"Nem szeretnék olyan válaszokat, hogy majd megbánom, meg menjek abortuszra, stb."
Aki ilyet ír, az nem normális! Az abortusz igenis gyilkosság, Te pedig életed legjobb döntését hoztad azzal, hogy megtartottad a babát! Igen, valószínűleg nem lesz könnyű, de hidd el 20 év múlva még a puszta gondolatba is bele fogsz borzongni, hogy mi lett volna, ha elveteted(Bár nekem az jött le, hogy ez nem is igen merült fel benned hálistennek.),és nagyon fogsz örülni, hogy így döntöttél.A gyermek igenis áldás, és az élet legnagyobb ajándéka, még ha váratlanul jön is! Szívből gratulálok, és sok sikert!
Tényleg nem az a fontos hogy hány éves vagy hanem hogy milyen felelőséggel tudsz gondoskodni a babádról. Nem muszáj mindig a legdrágábbat megvenni vannak nagyon szép használt baba boltok is ahol az eredeti ár töredékébe kerül minden.
Ha a családod is segít úgy még könnyebb lesz. Biztos vagyok benne hogy nagyon jó anya leszel, boldog baba várást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!