Mit tanácsolnátok egy 18éves lánynak?
Úgy hozta az élet, hogy 18 évesen anya leszek!
Nem szeretnék olyan válaszokat, hogy majd megbánom, meg menjek abortuszra, stb.
Sajnos nincsenek kisgyerekes ismerőseim, igy nem tudok elmenni hozzájuk babázni, vagy valami.
Tőletek, anyukáktól szeretnék jó tanácsokat kapni, hogy mikre készüljek fel.
Esetleg küldhetnétek nekem saját baba kelengye listát is, amit ti magatok irtatok össze. Nem tudom, hogy mi az ami tényleg kell és mi az amire nincs szükség.
Irhattok nekem hasznos tanácsokat is.
Sajnos nincsen túl sok pénzem, de a legfontosabb dologra megvan a pénz, nem fog hiányt szenvedni semmiben sem a pici. Hogyan tudnék ésszerűen spórolni? Milyen praktitákat tudtok?
Minden tanácsot nagyon szivesen fogadok :)
Kötöszködő válaszokat nem kérek. Igy alakult az életem, ezen nem szeretnék változtatni, már nagyon várjuk a párommal a babát :)
12hkm
Hát én már a turiban nem birom ki, hogy ne vegyek valamit :)
Múlt héten 3body-t vettem 140ftért, ma meg 2bodyt és 1rugit vettem 300ft-ért :D Unisex az összes amit eddig vettem mert ugye még nem tudom, hogy ki van odabent :)
szia,
mi a Vaterán nagyon jó bútorokat találtunk és jó állapotban is voltak!! nagyon sok ruhát veszek turiból, arra, hogy elnyűje őket tökéletesek!! nem veszek a háztartásba felesleges dolgokat, listát írok minden hónapban, így nincs az, hogy ez is kell, az is kell :) a kicsinek én főztem, nem a baba ételeket vettem, pelusból nagyon bevált a Tescos!!
nagyon sok boldogságot a kicsihez és a közös életetekhez is!! :) szívből kívánom, hogy minden jól alakuljon!! :)
Szerintem ez a hasznodra lesz, nem nagy segítség, de jobb mindenre felkészülni, ebből tudni fogod mikor mi lesz majd. :) A hozzáállásodhoz gratulálok, én biztos kikészültem volna. Sajnos nem tudok sokat segíteni ebben, de ha kell még egy barát a többi közé, nyugodtan írj privit. :)
Az utolsó vagyok, ezt elfelejtettem hozzáfűzni:
17/L :)
Szia,
Kitartást kívánok először is.
Hogy mire készülj, miben?
Terhesség? hmmm a vége pocsék, a közepe tűrhető az elejét átaludtam:)
Mire készülj, életed egyik legszebb időszakára, ha úgy akarod. babonákat, rémségeket hessegesd, ne kezeld magad betegnek, élvezzd ki:)
ciklus.hu-n van tökjó hírlevél, azt olvasgattam másodjára elmentegettem. Érdekes volt. 13-14hetes vagy:) újra olvasom épp:)(8cm, 44g a manód:))
Nem betegség állapot, pihenj, de ne elhagyd magad. ALUDJ, mert hacsak nem egy áldott jó gyermeked lesz, akkor hosszú hosszú hónapokig nem fogsz... Élvezd a nyugis alvás örömeit:)
Gyerkőccel kint. Én sem tudom:) pedig két manó mellett illene:) Kezed és nyugtod elég biztosan nem lesz. Mire van szüksége egy picinek? Semmire és mindenre. Annyi sok marhaság van:) majd összeszedem mit szereztem be.
Jó babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!