Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hármas ikerterhességnek...

Hármas ikerterhességnek indult a terhességem. Most derült ki hogy ebből kettő baba él, a harmadik csak egy petezsák. Elkezdtem vérezni. Mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés
A petezsák ami 30 mm elkezdett leválni, azért vérezgetek, amúgy 11 hetes vagyok már. A másik kettő jól fejlődik, de aggódok mert állítólag magával ránthatja a másik kettőt is ha erősen válik le a harmadik. Utrogestant kell szednem, meg pihennem. Volt valaki hasonló helyzetben? Tanácsoltok valamit? Illetve biztatnátok egy kicsit, mert elkeseredtem....félek, hogy elveszitem a babáimat.
2011. jan. 27. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hé-hé-hé!! Ilyenre ne is gondolj!!! Nem fogod elveszíteni a babákat... Orvos látott már, mióta vérezgetsz? Ha nem, akkor mindenképp menj el hozzá!! Kellemes babavárást!:)

üdv.

2011. jan. 27. 16:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen látott, mert rögtön elmentem dokihoz, ő irta fel az utrogestant, és ő mondta hogy magával ránthatja a másik kettőt....ezért vagyok beijedve
2011. jan. 27. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez lehetséges, de tedd amit mondott. Most többet nem tehetsz.

semmit ne emelj, és 1-2 hétig, míg a petezsák leválik addig semmit de semmit ne csinálj. gyors zuhany, de azt se forróba, majd fekvés egész nap. ez 1 hét kb szerintem, aztán ha a doki azt mondja mindent csinálhatsz már.

èn hallottam már ilyet egy forumon egy csajnak volt csak neki 2-es terhessége, és az egyik elhalt majd levált és kihordta a másikat.

2011. jan. 27. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Viszonylag sok terhesség indul ikreknek, de aztán mégis csak egy baba marad meg. Ott ugyanez a helyzet, mégsem árt a másik babának, szóval nyugodj meg;).
2011. jan. 27. 17:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Eltelt több mint egy év mi történt veletek?

2012. júl. 5. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!