Vannak itt olyan kismamák, akiknek a terhessége ikerterhességnek indult, de a 12. hét előtt elhalt az egyik baba?
Bocsi, nem akarok kötözködni veled, de nem is értem miért lenne magasabb a 16hetes AFP érték, ha már a 12heti UH előtt a másodi baba felszívódik. ILynekor én úgy tudom, ha két petesejtből csak egy baba marad meg a második nem fejlődik tovább, és szépen észrevétlenül felszívódik a méhben. Így a terhesség sima egyes marad- így mitől lenne magasabb az AFP érték.
Bár lehet, csak én nem értem a logikát, és tényleg nem akarok vitatkozni.
Egyébként Te így jártál? neked mennyi lett az értéked? Utalt még rá, hogy ikerterhességnek indult a terhességed?
Ja így már érthető- de gratulálok az egy babához is! Ő is nagyon nagy boldogság lesz!!
Vagy szomorú vagy, remélem nem!
:)
Nem konkrétan a kérdésedre válaszolok de nagyon sokan panaszkodnak afp miatt,hogy alacsony vagy magas mégis egészséges baba születik.Nálunk is alacsony lett de próbálok nem aggódni,te is nyugodj meg!
35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!