Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tanácsolnátok egy vékony...

Mit tanácsolnátok egy vékony lánynak?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok,161 cm és 47 kg.Örököltem az alakomat,akármit és akármennyit ehetek,képtelen vagyok hízni,a 47 kg-ot még sohasem haladtam meg.Sokan csodálkoznak rajta,hogy milyen sokat eszem,mégis ilyen vékony vagyok.Főleg húsételeket fogyasztok.Arra is figyelek,hogy azért ne egyek meg mindenféle sz@rt.

Hetente háromszor járok Taekwon-do edzésre,ezen kívül minden nap edzek;gyakorlom otthon a taekwon-dos technikákat,kb. 100 felülés,100 guggolás,50 fekvőtámasz,súlyzósás kis súlyokkal,sok nyújtás,jó időben futok,biciklizek.

Végülis látszik rajtam,hogy sportolok,de szeretnék látványosabban izmosodni,erősödni és 50-52 kg lenni.

Milyen étrendet ajánlanátok?

Előre is köszi!

2010. dec. 27. 15:02
1 2
 1/14 anonim válasza:

Én is nehezen híztam,mert kevés folyadékot ittam.Lehet nálad is ez a baj.

Ezenkívül B vitamin komplex és a barátom tömegnövelőjét is ittam(protein80),talán az is segített:D

Most 166 cm-hez vagyok 52 kg.

2010. dec. 27. 15:05
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!Na az lehet,hogy keveset iszok...

Viszont az ilyen tömegnövelő szerek eléggé taszítanak,inkább a természetes módszerek híve vagyok.

2010. dec. 27. 15:08
 3/14 anonim válasza:
mindig is egy ilyen lányra vágytam 21/F
2010. dec. 27. 15:18
 4/14 A kérdező kommentje:

XD

Kösz!De inkább a kérdésemre próbáljatok meg válaszolni,ha nem túl nagy kérés!:-)

2010. dec. 27. 15:21
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem a kérdésedre válaszolok, de a guggolásokkal nagyon vigyázz, mert tönkreteszi a térdet. Azt úgy, ahogy van el kéne hagynod szerintem mert én is megjártam vele :S felülés helyett meg hasprés ajánlott. na ennyit az okoskodásaimból :)
2010. dec. 27. 15:28
 6/14 Saten ‫҉ ***** válasza:

A válasz:

Csak hiszed, hogy sokat eszel... valójában nem

2010. dec. 27. 15:32
 7/14 A kérdező kommentje:

Akkor mi ajánlatos a guggolás helyett combizom erősítésre?

Hát attól függ,mihez képest...Jóval többet eszem,mint az osztálytársaim,akik testesebbek,mint én.De nemcsak ők,hanem mások is meglepődnek,hogy hová fér belém annyi kaja!:D

Szóval ahhoz képest,hogy lány vagyok és viszonylag kicsi,azért eszem rendesen!

2010. dec. 27. 15:41
 8/14 anonim ***** válasza:

1. szivesen megismernélek xD

2. csinálj két hétig egy tényleg szénhidrát dús étkezést ha úgy is stagnálsz akkor nem tudom hogy segithetnénk

3. amúgy nem értem a sok vizfogyasztásnak mi köze a hizáshoz... pont hogy inkább kevesebb leszel hiszel a magas folyadékbevitel vizleadásra "készteti" a testet hisz bőven el van látva , nincs szüksége raktározni.

4.Igazából a taekwondo mozgásformái és az erősités mind aerob jellegű szóval inkább lefelé megy a súly és szálkásodsz, izom növelésre sajnos kevés önmagában az otthoi 3 gyakorlat végzése de több mint a semmi.

Guggolhatsz nyugodtan nem fog tönkremenni a térded én 140kg-al dolgozom megfelelő melegitéssel évek óta még sincsen semmi baja , nekedse lesz bajod főleg súly nélkül...

zabpehely,pufirizs,fehérrizs,barnarizs,quinoa,teljeskiörlésű kenyér,főtt krumpli ezek jó minőségűek

5. nézzük 47kg vagy átlagos tömegnöveléshez 5g/tskg szénhidrát kell de te nehezen hizonak tartod magad legyen 6h/tskg vagyis 282g ami kb (2 zsacskó pufi rizs,100g zabpehely,és 5 szelet bakonyi barna kenyér) ha ezeket betolod a nap folyamán elosztva és ez mellé még fogyasztassz fehérjét ami tojás , csirke, pulyka, marha, halak , meg mogyoró zsir bevitelnek lehetetlen hogy ne hizz :D persze ez mellé ehetsz nassolni valót de az alap étrend mellett ne helyette fogyaszd.

6. Amúgy scitec nutrition jumbo fogyasztása megkönnyitené a súlygyarapitás igaz tömegnövelő de semmilyen káros hatását nem bizonyitották be élettanilag... ez nem szteroid pusztán koncentrált tápanyag, sportoloknak. A vitamin is pl a béres,vagy actimel is mindennapi számodra pedig azok is mesterséges kapszulák de arra nem úgy néz az ember hogy káros :D

kicsit sok lett a szöveg szeretek kifejteni dolgokat , biztosan van bőven fölösleges szöveg. de bármi kérdésed van nyugodtan irj ;D

17/f

2010. dec. 27. 16:44
 9/14 anonim válasza:

Igazából azt magam sem tudom mért,de szerintem tényleg segített a hízásban.

Mindíg elég volt napi egy pohár(!)lötyi(akár tej,ásványvíz,űdítő,akármi)és nem is voltam szomjas soha.

Aztán elkezdtem narancsbőrösödni és eléggé megilyedtem,mert nem akarok 21évesen úgy kinézni mint egy 80éves.Szóval elhatároztam,hogy a napi 2l meglessz,ha belehalok is.Azóta 47ről 52re híztam.

Lehet nem függ össze,de az biztos,hogy jobban érzem magam,tehát ártani nem árthat:)

2010. dec. 27. 17:12
 10/14 anonim ***** válasza:
2l ? xD én napi 4litert iszom és néha kevésnek érzem :D bár a kutatások azt állitják hogy 20kg-onként kell 1l vizzel ellátni a szervezetet.
2010. dec. 27. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!