Akik második vagy többedik babájukat várják és mindenórásak: tudni fogjuk, hogy mikor kell indulni szülni? Mikor szóljunk a nagy gyerkőcre vigyázónak, hogy tuti ne legyen felesleges, de ne is késő?
Nekem az első babánál elfolyt a magzatvizem, és csak utána rendszereződtek a fájások, előtte azt hittem csak jóslók. Akkor persze rögtön megindultunk;).
Most is úgy tervezzük, hogy ha elmegy a magzatvíz, vagy ha elérem az 5 perceseket, akkor megyünk. A kisfiamra a bnőm fog vigyázni (a keresztanyja), aki kisbabával van otthon. Ha éjszaka szülnénk, akkor reggelig átjön a szomszéd "néni" (54 éves), és reggel ő viszi át a kisfiamat a bnőmhöz, hogy tudjon menni munkába. Hát, meglátjuk mi lesz:P.
aranyosak vagytok :)
még egyben sajnos :) Annyira hisztis nyűgös és kedvetlen és fáradt, szerencsétlen vagyok, annyira idegesítő társaság vagyok 4 napja saját magamnak, hogy komolyan ennél már csak jobb lehet. Most is mensis előfájdalmak tompán, fájások ritkán és rendszertelenül, folyik az előtejem, egész nap nagyvécézni járok, álmosan kóválygok...klassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!