Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam az orvosomnál.28....

Ma voltam az orvosomnál.28. hetet töltöttem kedden. Eddig összesen 6kg-t híztam. Teljesen elkeseredtem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A dokim azt mondta, hogy diétázzak, mert rengeteget híztam és ő így nem vállalja majd a szülést, mert komplikációk léphetnek fel. Azt is mondta, hogy max 10kg-t lehet hízni. És ha magamtól nem tudom betartani a diétát, akkor befektet a kórházba a hátralevő időre.

Minden eredményem jó, semmi bajom nincs és a babóca is kb másfél héttel nagyobb, mint a kora. Mit csináljak? Én nem gondolom, hogy annyira vészes lenne a helyzetem, vagy igen?

2009. márc. 1. 19:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is 28 hetes vagyok és 8 kg-nál tartok!

Szerintem ez nem sok de amit megkivánok én megeszek mindent!

Egyáltalán nem sok a 6kg:DD! Nekem is mondta a nödokim,hogy figyeljek a szánhidrátokra meg diétázzak de én nemtudok ellenállni a sütiknek:)!

Boldog babavárást és ne foglalkozz ilyenekkel!

2009. márc. 1. 19:53
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez ám az elhivatott doki... azt nem közölte veled hogy hogyan szüld meg a picidet minden gond és akármi nélkül???ugy hogy neki csak a lóvét kelljen felmarkolnia??? Félelmetesen sötétek az emberek a doktori cím ellenére. TISZTELET A KIVÉTELEKNEK!!!Még most válts,nem késő... én 29 hetes vagyok és 18 kg-nál tartok igaz 50 röl indultam,de ugyan már ...súlyhatárt megszabni vagy nem vállal...akkor se vállajon ha nem adodik gond...és akkor nem kell kockáztatnia ha közbe kell lépnie. Ez nekem uj hogy szelektáljuk a pácienseket...ha 100 kilósan esnél teherbe akkor alapban nem vállana??? WÁÁÁÁ!!! Saját és a picurod érdekében lépj!!! Ennél még a "sötétben tapogató" ügyeletes doki is jobb!!! Fel a fejjel nem híztál sokat!!!
2009. márc. 1. 19:59
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én még annyit had kérdezzek...azt mondta nem vállal így, mert fennállhat bármi komplikáció! Nem akarom az ördögöt a falra festeni, valamint nagyon remélem, hogy rendben lesz a terhességed, de ha mégis valami más is jönne idő közben, akkor is azt mondja, hogy nem vállal? Még ha a szülés előtt is állsz? Válts és megkönnyebbülsz!
2009. márc. 1. 20:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 10-re vagyok kiírva, tehát van egy bő hetem szülésig. Terhességi cukrom van, szigorúan diétáznom kellett. Összesen szedtem fel 8-kgt. Úgy nézek ki mint a Kojak nyalóka egy fogpiszkáló végén egy nagy golyó. Ez biztosan k...va ideális lenne ennek a nagytudású empatikus anti doktornak. Ja és ettől még lehet nálam is komplikáció a szülésnél. Vajon mitcsinálna? Otthagyna, hogy legyek ügyes és oldjam meg, hiszen csinos vagyok. Ez egy barom! Szerintem keress egy ORVOST! Ja és egyél, amit csak szeretsz és kívánsz. Én azt hittem beledöglök ebbe a diétába, annyira kívántam minden olyat amit persze nem ehettem.
2009. márc. 1. 20:16
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is azt mondom, hogy keress másik dokit, más sem hiányzik egy kismaminak, hogy az orvosa, akiben meg kéne bíznia, és akire rá kéne bíznia magát így beszéljen vele... Hát mégis mit képzel ez magáról, az ilyen nem orvosnak való... Nagyon nem. Elég szomorú, h ilyeneket engednek praktizálni, nem?

Egyébként érdekes, h mindenhol másképp működik az egészségügy: én holnap töltöm a 26. hetet, és eddig 6 kiló jött fel, velem pl üvöltözött a védőnő, h miért nem eszem többet, mert milyen keveset híztam...

2009. márc. 1. 20:54
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Cserélj orvost sürgőssen!Ez idióta!Első terhességemet 83kg-mal kezdtem,92kg-mal fejeztem be.1év múlva megint terhes lettem 86kg-ról96kg-ra hiztam.168cm magas vagyok.Az orvost csak az érdekelte,hogy jól vagyunk-e és nagyon kedves volt minden alkalommal,pedig soha nem fizettem neki.Találj te is egy ilyet és élvezd a terhességet!Jó egészséget nektek!
2009. márc. 1. 21:10
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ

A párom is azt mondta, hogy ez egy idióta és keressünk másikat. Egyre biztosabb vagyok, abban hogy lecserélem. Köszönöm a biztatást.

Mindenkinek szép és boldog babavárást

2009. márc. 2. 07:09
 18/21 anonim ***** válasza:

szerintem is csereld le. En most vagyok 16 hetes es eddig 5 kg-ot hiztam. Nekem nem mondta az orvosom h ez sok lenne. en 165cm magas vagyok 58-kg-mal indultam most vagyok 63kg. sosem voltam 63kg... nekem pl hasra es derekra ment a kilo sem a cobom sem a karom nem hizott, tehat meg a normal ruhaimat hordom csak a gombokat kellett a deraknal kijebb varni. Sot nekem nagyon alacsony a vernyomasom es ha nem eszem kellokeppen akkor az az amugy is alacsony vernyomas lecsokken nagyon hirtelen es akkor szedelgek de volt mar h majdnem elajultam mert az ebed kesobbre csuszott. en akkor kerdeztem az orvost h mitol volt aki azt mondta h napjaban 6-szor egyek kicsi adagokat. en pl elotte nem ettem ennyit, de most a baba miatt muszaj persze h hizok.

ne izgulj a kilok majd lemennek szules utan meg szoptatasnal. 6 kilo egyaltalan nem sok.

2009. márc. 2. 07:49
 19/21 anonim ***** válasza:

Ne haragudj;de szerintem az a doki nem normális!!!!Bár engem is cseszegettek a végefelé;hogy próbáljak kicsit jobban figyelni arra hogy mit és mennyit eszem,mert az utolsó hónapban fogok még csak igazán hízni....én kb 15-17kg híztam,inkább csak hasra.És nem volt semmi gondunk,max hogy nehezen tágultam,de szerintem az nem a kilóktól van.

Max ne fogadd meg ezt a dokit.Nekem se volt.És inkább próbálj gyümölcsöt,salátákat enni estére-tapasztaltam hogy nehéz,de amikor én kimondottan figyeltem arra hogy mit eszem,volt,hogy csak 40 deka jött föl és nem éheztem.

Fel a fejjel!Boldog babavárást

2009. márc. 2. 09:24
 20/21 anonim válasza:
Szia!Én 19hétben vagyok és 7kg hiztam.Ne aggodj a végén lemegy majd!
2009. márc. 2. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!