Ma voltam az orvosomnál.28. hetet töltöttem kedden. Eddig összesen 6kg-t híztam. Teljesen elkeseredtem. Mit csináljak?
A dokim azt mondta, hogy diétázzak, mert rengeteget híztam és ő így nem vállalja majd a szülést, mert komplikációk léphetnek fel. Azt is mondta, hogy max 10kg-t lehet hízni. És ha magamtól nem tudom betartani a diétát, akkor befektet a kórházba a hátralevő időre.
Minden eredményem jó, semmi bajom nincs és a babóca is kb másfél héttel nagyobb, mint a kora. Mit csináljak? Én nem gondolom, hogy annyira vészes lenne a helyzetem, vagy igen?
Szia!
Én is 28 hetes vagyok és 8 kg-nál tartok!
Szerintem ez nem sok de amit megkivánok én megeszek mindent!
Egyáltalán nem sok a 6kg:DD! Nekem is mondta a nödokim,hogy figyeljek a szánhidrátokra meg diétázzak de én nemtudok ellenállni a sütiknek:)!
Boldog babavárást és ne foglalkozz ilyenekkel!
Szia!
Én is azt mondom, hogy keress másik dokit, más sem hiányzik egy kismaminak, hogy az orvosa, akiben meg kéne bíznia, és akire rá kéne bíznia magát így beszéljen vele... Hát mégis mit képzel ez magáról, az ilyen nem orvosnak való... Nagyon nem. Elég szomorú, h ilyeneket engednek praktizálni, nem?
Egyébként érdekes, h mindenhol másképp működik az egészségügy: én holnap töltöm a 26. hetet, és eddig 6 kiló jött fel, velem pl üvöltözött a védőnő, h miért nem eszem többet, mert milyen keveset híztam...
Köszi mindenkinek a választ
A párom is azt mondta, hogy ez egy idióta és keressünk másikat. Egyre biztosabb vagyok, abban hogy lecserélem. Köszönöm a biztatást.
Mindenkinek szép és boldog babavárást
szerintem is csereld le. En most vagyok 16 hetes es eddig 5 kg-ot hiztam. Nekem nem mondta az orvosom h ez sok lenne. en 165cm magas vagyok 58-kg-mal indultam most vagyok 63kg. sosem voltam 63kg... nekem pl hasra es derekra ment a kilo sem a cobom sem a karom nem hizott, tehat meg a normal ruhaimat hordom csak a gombokat kellett a deraknal kijebb varni. Sot nekem nagyon alacsony a vernyomasom es ha nem eszem kellokeppen akkor az az amugy is alacsony vernyomas lecsokken nagyon hirtelen es akkor szedelgek de volt mar h majdnem elajultam mert az ebed kesobbre csuszott. en akkor kerdeztem az orvost h mitol volt aki azt mondta h napjaban 6-szor egyek kicsi adagokat. en pl elotte nem ettem ennyit, de most a baba miatt muszaj persze h hizok.
ne izgulj a kilok majd lemennek szules utan meg szoptatasnal. 6 kilo egyaltalan nem sok.
Ne haragudj;de szerintem az a doki nem normális!!!!Bár engem is cseszegettek a végefelé;hogy próbáljak kicsit jobban figyelni arra hogy mit és mennyit eszem,mert az utolsó hónapban fogok még csak igazán hízni....én kb 15-17kg híztam,inkább csak hasra.És nem volt semmi gondunk,max hogy nehezen tágultam,de szerintem az nem a kilóktól van.
Max ne fogadd meg ezt a dokit.Nekem se volt.És inkább próbálj gyümölcsöt,salátákat enni estére-tapasztaltam hogy nehéz,de amikor én kimondottan figyeltem arra hogy mit eszem,volt,hogy csak 40 deka jött föl és nem éheztem.
Fel a fejjel!Boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!