Megmarad a baba? Elkeseredtem.6. héten vagyok, barnás folyásom van 2napja. Tegnap az orvos UH-n mindent rendben talált, igaz szívhang még nincs. Kaptam Utrogestan-t 3x1, de még mindig van folyás. Bizzam, hogy esetleg nem hatott a gyógyszer? Mi lehet?
Ilyen kérdéseket itt ne tegyél fel, mert itt nem csak "hozzáértő" emberek vannak. Ez nem orvosi oldal, és esetleg valaki ok nélkül beparáztat.
Az orvosnak higgy, ne a fórumoknak!
És pihenj sokat, ne idegeskedj!
Minden jót.
Szia!
A legfontosabb az, hogy hinni kell abban, hogy minden rendben lesz.Nem szabad csak a negativ gondolatokat sűriteni az agyadban.Most pihenj, feküdj minél többet, ha lehet csak pisilni kelj fel.Remélem minden rendben lesz.Gondolj arra, hogy van aki rendesen menstruál több hónapig és mégis rendben van a kicsi.6 hetesen pedig nekem sem volt szivhang, csak a 8. héten látta a doki.
Nyugalom, és pihenj!!!
Ha az UH-n minden rendben van, és gyógyszert is kaptál, akkor nem kell aggódni. Pihenj sokat, és gondolj pozitív dolgokra.
A szívhang miatt nem kell most aggódni, nekem sem volt a 6.héten, visszarendeltek 2 héttel később és addigra volt szívhang is.
A gyógyszer biztosan hatni fog, sok ilyen esetről hallottam, és a baba megmaradt. Csak szedd a gyógyszert és pihenj, pihenj, pihenj.
Mikor kell újra orvoshoz menned? Írd majd meg az eredményt. Nagyon drukkolok Neked!!!
23 hetes kismama
Nekem is volt barna folyásom és kaptam én is Utrogestant,pihentem és ime 29 hetes 5 napos kismama vagyok és minden rendben.Pihenj sokat,sok szerencsét!
Biztos nem lesz semmi baj!
Nekem mind a 2 lanyommal honapokig barnas folyasom volt.Söt a kisebbel egyszer egy oriasi aludtvercsomo esett kibelölem azt hittem,hogy a baba volt.A korhazban derült ki,hogy a pici ott vihancol a pocimban!Szoval ne aggodj minden rendben lesz,de szedjel terhesvitamint es kimeld magad!
minden jot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!