Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megmarad a baba? Elkeseredtem....

Megmarad a baba? Elkeseredtem.6. héten vagyok, barnás folyásom van 2napja. Tegnap az orvos UH-n mindent rendben talált, igaz szívhang még nincs. Kaptam Utrogestan-t 3x1, de még mindig van folyás. Bizzam, hogy esetleg nem hatott a gyógyszer? Mi lehet?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 13:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
én bíznék ebben a gyógyszerben, szerintem te mindent megtettél, hogy megmaradjon a kicsi. most sokat pihenj, feküdj. ha a baba is maradni akar, akkor maradni is fog.
2010. febr. 18. 13:26
 2/24 anonim ***** válasza:
48%

Ilyen kérdéseket itt ne tegyél fel, mert itt nem csak "hozzáértő" emberek vannak. Ez nem orvosi oldal, és esetleg valaki ok nélkül beparáztat.

Az orvosnak higgy, ne a fórumoknak!

És pihenj sokat, ne idegeskedj!

Minden jót.

2010. febr. 18. 13:26
 3/24 anonim ***** válasza:
79%
tapasztalatokat viszont lehet cserélni...
2010. febr. 18. 13:30
 4/24 anonim ***** válasza:

Szia!

A legfontosabb az, hogy hinni kell abban, hogy minden rendben lesz.Nem szabad csak a negativ gondolatokat sűriteni az agyadban.Most pihenj, feküdj minél többet, ha lehet csak pisilni kelj fel.Remélem minden rendben lesz.Gondolj arra, hogy van aki rendesen menstruál több hónapig és mégis rendben van a kicsi.6 hetesen pedig nekem sem volt szivhang, csak a 8. héten látta a doki.

Nyugalom, és pihenj!!!

2010. febr. 18. 13:33
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne keseredj el!!! Nekem sem múlt el teljesen a barna folyás az Utrogestantól, sőt egyszer még véreztem is, és mégis megmaradt a baba, már 24 hetes vagyok! Ne hagyd, hogy itt bárki is beparáztasson, mert ilyen folyása sok mindenkinek van, és egyáltalán nem jelenti azt, hogy biztos baj van! Fel a fejjel, Te tényleg megteszel mindent amit lehet! Csak szedd a gyógyszert, és pihenj sokat, a többi nem rajtad múlik!
2010. febr. 18. 13:35
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha az UH-n minden rendben van, és gyógyszert is kaptál, akkor nem kell aggódni. Pihenj sokat, és gondolj pozitív dolgokra.

A szívhang miatt nem kell most aggódni, nekem sem volt a 6.héten, visszarendeltek 2 héttel később és addigra volt szívhang is.

A gyógyszer biztosan hatni fog, sok ilyen esetről hallottam, és a baba megmaradt. Csak szedd a gyógyszert és pihenj, pihenj, pihenj.

Mikor kell újra orvoshoz menned? Írd majd meg az eredményt. Nagyon drukkolok Neked!!!

23 hetes kismama

2010. febr. 18. 13:36
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt barna folyásom és kaptam én is Utrogestant,pihentem és ime 29 hetes 5 napos kismama vagyok és minden rendben.Pihenj sokat,sok szerencsét!

Biztos nem lesz semmi baj!

2010. febr. 18. 13:40
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mind a 2 lanyommal honapokig barnas folyasom volt.Söt a kisebbel egyszer egy oriasi aludtvercsomo esett kibelölem azt hittem,hogy a baba volt.A korhazban derült ki,hogy a pici ott vihancol a pocimban!Szoval ne aggodj minden rendben lesz,de szedjel terhesvitamint es kimeld magad!

minden jot nektek!

2010. febr. 18. 13:41
 9/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást! :-) Bízom benne, hogy minden redben lesz. Nagyon akarajuk ők, remélem ő is velünk akar maradni! :-)
2010. febr. 18. 14:03
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4 hétig volt barna folyásom, és egyszer csak elmúlt. Pedig még gyógyszert sem kaptam.Pihentem, és magnéziumot szedtem.Te is pihenj, és ne idegeskedj!Boldog babavárást!
2010. febr. 18. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!