Megmarad a baba? Elkeseredtem.6. héten vagyok, barnás folyásom van 2napja. Tegnap az orvos UH-n mindent rendben talált, igaz szívhang még nincs. Kaptam Utrogestan-t 3x1, de még mindig van folyás. Bizzam, hogy esetleg nem hatott a gyógyszer? Mi lehet?
Biztatlak, hogy reménykedj, amíg csak lehet. Nekemi s volt barnás folyásom, még vérzésem és, és még a 8. hét után is, mégis egy erős, egészséges kisfiút várok, aki ráadásul nagy babának ígérkezik.
Meríts erőt abból, hogy a legtöbb nő, aki koraterhességben barnázik vagy vérzik, később mégis kihordja a terhességét, nem vetél el. Engem is ezzel biztattak, amikor 5 hetesen kétségbeesetten írtam ide, én is ezzel biztatlak most téged. :-)
Nyugi, és sok pihenést!
Ne aggódjál,az a legfontosabb!!!
Én sajnos ellenpélda vagyok,az én babám nem akart velünk maradni,de kívánom neked,hogy nálatok minden rendben legyen!!!:)
Szia,
köszi az érdeklődést! :-) Sajnos nem igazán. Tegnap már bementünk az ügyeletre is este. Az ügyeletes orvos burkoltan közölte, hogy ne számítsak semmi jóra.... Igaz, meg sem vizsgált, mert "nem akkut eset". Szóval várunk továbbra is. Meg pihenek, amennyit lehet.
13.36-os vagyok. Sajnálom. Az orvos viselkedését meg még jobban! Én értem, hogy próbálják az embert felkészíteni mindenre, a legrosszabbra is, de azért vizsgálat nélkül azt mondani hogy ne számíts semmi jóra... :(
Én még mindig hiszek abban, hogy az a pici baba megfogant és élni akar. Most már lassan 7 hetes leszel. Mikor mész újra a saját orvosodhoz?
A pihenés természetesen KELL, hidd el, sokat segíthet. Nagyon drukkolok és írj majd ide, hogy hogy vagytok. Fel a fejjel és gondolkozz pozitívan. Nem szabad lemondani a piciről, bízzunk benne, hogy rendben lesz.
Szia,
köszi a támogatást! :-) Már túltettem magam az orvoson. Nem fogok miatta elkeseredni, nem érdemli meg! :-) Másfél hét múlva megyek az orvosomhoz, addig meg pihenek, amennyit tudok. Majd jelentkezem, hogy mi újság?
Szia,
most úgy néz jobban! :-) Már nincs barnázás sem. Ma este megyek orvoshoz, ma sok minden kiderül... Remélem, minden rendben lesz! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!